Scriitoarea Ioana Crăciunescu revine, joi seară, la Cafeneaua critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Crăciunescu
Ioana Crăciunescu

Joi, 10 martie, criticul literar Ion Bogdan Lefter o are invitată pe Ioana Crăciunescu, la Cafeneaua critică, proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate, desfăşurat la Club A.

La capătul ediţiei pe care Cafeneaua critică i-a consacrat-o recent binecunoscutei poete şi actriţe Ioana Crăciunescu, pe 25 februarie, entuziasta asistenţă a constatat că... povestea serii n-a ajuns la zi! Drept care, pentru evocarea etapelor biografice mai recente, Ioana Crăciunescu va reveni la Cafeneaua critică pe 10 martie, când va vorbi despre cariera sa franceză din ultimul sfert de secol, despre poezie, teatru şi film, despre proiectele de revalorificare a patrimoniului nostru rural şi medieval, puse în valoare prin varii proiecte artistice; şi – din nou – va recita din poemele proprii sau... îi va interpreta pe alţii!

Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

image

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A şi la Club Control. Din toamna lui 2011 dezbaterile Cafenelei critice au loc la Club A. În „stagiunea” 2015-2016, ele au loc joia seară.

Cafeneaua critică
Joi 10 martie 2016, orele 19.00-21.30

Club A
Bucureşti, Str. Blănari Nr. 14 (între Universitate şi Piaţa Unirii, vizavi de Sfîntul Gheorghe)
 

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite