Rahan, călăuză în Africa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumpăraţi cu doar 7,95 lei cel de-al 12-lea număr al revistei „Rahan“ şi puteţi pleca într-un safari memorabil. „ Stigmatul laşităţii“ este titlul noului număr, care va fi distribuit săptămâna viitoare, împreună cu „Adevărul“ şi suplimentul „Şcoală & Educaţie“.

Cumpăraţi în fiecare zi de marţi ziarul „Adevărul" împreună cu revista „Rahan", colecţionaţi toate cele 26 de taloane de concurs şi trimiteţi-le într-un plic la OP 33, CP 80, Bucureşti, cu menţiunea „Pentru concursul «Rahan te trimite în safari!»" Puteţi câştiga excursii pentru toată familia în Africa.

În fiecare săptămână veţi primi gratis împreună cu revista „Rahan" câte un abţibild. Dezlipiţi abţibildul şi lipiţi-l la locul indicat, în albumul colecţionarului „Rahan". Abţibildul şi albumul vor rămâne în posesia dumneavoastră! Adunaţi toate taloanele de concurs (foliile numerotate rămase în urma dezlipirii abţibildurilor) şi expediaţi-le la adresa mai sus menţionată. Desemnarea celor cinci câştigători care vor fi premiaţi cu câte o excursie pentru trei persoane în Africa se va face prin tragere la sorţi.

Trei poveşti alerte

Revista de benzi desenate cuprinde trei episoade a câte 20 de pagini fiecare: „Tribul nebun", „Misterul soarelui" şi „Stigmatul laşităţii". În plus, copiii se vor bucura şi de această dată de două pagini de joc cu Rahan, eroul vremurilor sălbatice. În povestirea care dă şi titlul volumului, Rahan întâlneşte un bărbat care este stigmatizat (cu un semn, în frunte) cu simbolul
laşităţii.

Unele triburi ale lumii primitive obişnuiau să-şi marcheze membrii mai puţin curajoşi cu acest stigmat. Rahan îl salvează pe bărbatul numit Maha de la moarte, după care încearcă să-l ajute.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite