Primul volum al romanului "Regina Margot“ se distribuie miercuri cu ziarul "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, 9 februarie Volumul I al romanului „Regina Margot“, de Alexandre Dumas, se distribuie, cu „Adevărul“, la preţul de 13,99 lei. Alături de „Cei trei muschetari“ şi „Contele de Monte-Cristo“, acest roman se numără printre capodoperele îndrăgitului scriitor francez.

Povestea închipuită de Alexandre Dumas o are în centru pe Margareta de Valois, rămasă în istorie sub numele de „regina Margot", fiica lui Henric al II-lea şi a extrem de influentei regine Caterina de Medici.

Intră aici în magazinul online al Adevarul.

La sfârşitul secolului al XVI-lea, sub domnia capriciosului rege Carol al IX-lea, când catolicii îşi disputau cu protestanţii puterea politică, căsătoria dintre regina Margot şi un prinţ protestant, Henric de Bourbon, a reprezentat o şansă pentru reconciliere.

Dar destinul a hotărât altfel şi a urmat sângerosul masacru din noaptea Sfântului Bartolomeu, petrecut în anul 1572, când au fost ucişi sute de protestanţi.

Într-o perioadă tulbure, când intrigile de la Curte se înmulţesc la nesfârşit, regina Margot trăieşte o poveste de dragoste cu tânărul La Môle, şi el protestant. Viaţa celor doi, precum şi a regelui Henric de Bourbon, este periclitată de planurile malefice pe care le urzeşte neîncetat Caterina de Medici.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Nu rataţi!

Joi, 10 februarie

Romanul „Maestrul şi Margareta", de Mihail Bulgakov, poate fi achiziţionat, împreună cu ziarul, la preţul de 12,99 lei. Povestea închipuită de marele scriitor rus este o lectură obligatorie.

Vineri, 11 februarie

DVD-ul din Colecţia „Alfred Hitchcock" va fi distribuit, împreună cu „Adevărul", la preţul de 12,99 lei. Săptămâna aceasta este rândul filmelor „Frenezia" (1972) şi „Cortina sfâşiată" (1966).

Sâmbătă, 12 februarie

Cel de-al treilea DVD din Colecţia „Seinfeld" va ieşi pe piaţă la preţul de 10,99 lei. Acest  număr conţine „Remarca despre ponei" şi „Ospătarul", precum şi alte trei episoade bonus din seria care a fascinat milioane de telespectatori.

Duminică, 13 februarie

Cel de-al doilea DVD din Colecţia „Tom şi Jerry" va fi distribuit, împreună cu ziarul, la preţul de 9,99 lei. Acest număr cuprinde opt episoade, printre care „Răţuşca fericită", „Poveste de iarnă" şi „La operă".

Pentru orice informaţie ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite