Plácido Domingo s-a retras din spectacolele de la Met Opera din New York, din cauza scandalului sexual în care e implicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenorul spaniol Plácido Domingo a fost de acord să se retragă din spectacolele de la Metropolitan Opera din New York în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală care i-au fost aduse de mai multe femei, scrie Variety.

Artistul în vârstă de 78 de ani era parte din distribuţia „Macbeth”, care va avea premiera miercuri şi care urma să fie prima lui apariţie pe scena americană de la izbucnirea scandalului.

Un comunicat emis de instituţie arată că „Met şi domnul Domingo au căzut de acord că el trebuie să se retragă”.

El a participat la repetiţii, iar Met a transmis că luni încă era planificat ca el să cânte în premiera spectacolului după Verdi.

Opera din Los Angeles, al cărui director general este din 2003, efectuează încă de luna trecută o anchetă cu privire la comportamentul tenorului.

Douăzeci de femei au declarat că Plácido Domingo a avut un comportament neadecvat la adresa lor - atingeri, cereri persistente de a avea întâlniri private, apeluri telefonice nocturne şi tentative de sărut.

Purtătoarea de cuvânt a lui Domingo a spus că AP duce „o campanie de denigrare” a artistului şi că recentele acuzaţii sunt inconsistente şi, pur şi simplu, incorecte. Nu au fost făcute mai multe comentarii.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite