Piersic, Crăciun şi Colţea vin sâmbătă la Humanitas Cişmigiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul manifestării
Afişul manifestării

Sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 17.00, Librăria Humanitas de la Cişmigiu găzduieşte o întâlnire cu Florin Piersic jr, Dan Colţea şi Andrei Crăciun despre „Opere cumplite: volumul II“ recent apărut la Humanitas.

Lansarea cărţii „Opere cumplite: volumul II“ – o nouă producţie a multilateralului Piersic jr., actor, regizor de teatru, regizor de film şi iată acum şi scriitor cu volum, ajuns deja la al doilea – se bucură de prezenţa lui Piersic însuşi, a lui Dan Colţea (ilustratorul cărţii) şi a altui multilateral, Andrei Crăciun. Discuţia dintre cei trei va fi urmată de o sesiune de autografe cu Piersic şi Colţea.

„Florin Piersic jr are o voce care se recunoaşte şi în scris. Timbrul său este inimitabil. Nu cred că Florin Piersic jr e un teribilist. Dimpotrivă, cred că este un om care s-a căutat îndelung, cu toată seriozitatea şi deznădejdea, iar acum – când s-a descoperit – spune povestea acestor căutări în minunate parabole“, povesteşte Crăciun despre carte. Şi încă: „Florin Piersic jr nu este doar un actor, aşa cum nu este doar un scriitor. El este un artist. El crede în puterea poveştilor nu doar de a adormi copiii, ci şi de a vindeca inimile noastre zdrobite de greutatea acestei poveri căreia ceilalţi, deloc artişti, s-au obişnuit să-i spună viaţă“. Aferim!

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite