Pericole pe insula morţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MARŢI, 10 AUGUST  Numărul 11 al revistei „Rahan“ va fi distribuit cu „Adevărul“, la preţul de 7,95 lei. Revista de mâine cuprinde două aventuri ale lui Rahan: „Iarba magică“, episod ce se desfăşoară pe 15 pagini şi „Insula morţilor vii“, cu 42 de pagini.

Colecţionarii revistelor de benzi desenate vor găsi în interior şi patru pagini cu informaţii despre „părintele lui Rahan", scenaristul francez Roger Lecureux (1925-1999), cel care l-a inventat în 1969 pe „fiul vremurilor sălbatice".

Aventurile exoticului personaj au fost punctul de pornire pentru o întreagă industrie profitabilă a benzilor desenate. Cumpărând revista în fiecare zi de marţi puteţi fi unul dintre câştigătorii celor cinci excursii de câte trei persoane în Africa.

În fiecare săptămână primiţi gratuit împreună cu „Rahan" câte un abţibild. Lipiţi-l la locul indicat, în albumul colecţionarului. Abţibildurile şi albumul vor rămâne în posesia dumneavoastră.

Câştigaţi cu Rahan!

Adunaţi taloanele de concurs (foile numerotate rămase în urma dezlipirii abţibildurilor) şi trimiteţi-le într-un plic, la OP 33, CP 80, Bucureşti, cu menţiunea „pentru concursul «Rahan te trimite în safari!»". Cele 26 de taloane diferite vă vor aduce în cursa pentru o incredibilă aventură în Africa.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite