Ofertele editurilor la Târgul de carte Kilipirim 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâine debutează târgul de carte Kilipirim, la Galeria Dalles
Mâine debutează târgul de carte Kilipirim, la Galeria Dalles

Ediţia de primăvară a târgului Kilipirim se desfăşoară în perioada 19-23 martie, la Galeria Dalles. Peste 10.000 de titluri din toate domeniile, de la beletristică la albume de artă, vor putea fi cumpărate la preţuri reduse, în cadrul celui mai important târg de carte cu discount.

Cărţile celei mai recente câştigătoare a Premiului Nobel pentru Literatură, scriitoarea canadiană Alice Munro alături de alte peste 600 de titluri vor putea fi regăsite la standul Editurii Litera din cadrul Kilipirim, la preţuri speciale, cu reduceri care încep de la 30% şi ajung până la 70%.

Editura Humanitas vine la Kilipirim cu peste 700 de titluri şi cărţi la preţuri „rotunde”, de 5, 10, şi 15 lei.  O ofertă asemănătoare în ceea ce priveşte numărul de titluri au şi cei de la Polirom, cele mai multe dintre volume având un discount de 30%. Oferta editurilor Polirom şi Cartea Românească e completată de o serie impresionantă de titluri (peste 300) la preţul special de 9,99 lei.

La standul editurii Curtea Veche cititorii vor avea de ales dintr-o selecţie de impresionantă de peste 800 de titluri, cu reduceri care urcă până la 75%. Titlurile aparţin unor domenii variate, de la bestselleruri din zona literaturii universale (colecţia Byblos) şi dezvoltării personale (colecţii precum „Cărţi-Cheie”, „Biblioterapia”, „Ezo” şi „Metta”), până la cele mai interesante titluri „de sezon”: colecţia „Să fii sănătos”.

La standul Editurii Nemira, titlurile vor avea o reducere de 30%, însă vor exista şi pachete-cadou, cu 40% reducere, plus multe cărţi la preţuri speciale de 10, 5 şi chiar 3 lei. Recomadarea specială a editurii: întrucât se apropie sezonul 4 al serialului Game of Thrones, „Iureşul săbiilor” – un titlu esenţial pentru toţi iubitorii serialului, povestea noului sezon fiind bazată predominant pe acţiunea din acest volum.

La aceasta editie a târgului de carte Kilipirim, Grupul Editorial Trei vine cu o ofertă de peste 350 de titluri: reducerile practicare sunt de 30%, însă există şi o ofertă specială: peste 150 de titluri vor avea preţul promoţional de 10 lei. Limonov, romanul-biografie despre politicianul rus Eduard Limonov, semnat de Emmanuel Carrère, carte care a obţinut în 2011 distincţia franceză Prix Renaudot, se află pe lista recomandărilor speciale ale editurii.

La ediţia din primăvara aceasta a Kilipirim, Editura Univers îi întâmpină pe cititori cu peste 100 de titluri. Volume semnate de autori dintre cei mai cunoscuţi, precum James Joyce, Alexandr Soljeniţîn, Jorge Amado, Christa Wolf, Javier Marías sau Cees Nooteboom, îi vor aştepta pe cititori la standul editurii. Cărţi de ficţiune, studii şi enciclopedii din colecţia Decouvertes se vor bucura de reduceri cuprinse între 30 şi 75%, iar pentru că susţine plăcerea lecturii, Univers pune la dispoziţia cititorilor şi o serie de pachete promoţionale.

Editura Orizonturi vine în întâmpinarea cititorilor de la Kilipirim 2014 cu peste 150 de titluri din domenii diferite, toate cu reduceri care ajung până la 50%. Colecţiile „Sănătate fără medicamente”, „Istorie”, „ Biografii celebre”, „Romane celebre” şi „Romane celebre continuate” sunt doar câteva dintre recomandări, un loc aparte pe listă ocupându-l romanul Torente, cel mai cunoscut şi aclamat roman al autoarei Marie Anne Desmarest, o carte care a cunoscut un succes imens în Franţa.

Pentru că martie este luna regenerarii, a iubirii care vitalizează toate acţiunile noastre de cu zi cu zi, Editura Herald pune în prim-plan câteva poveşti care vorbesc despre experienţe marcante ale unor oameni obişnuiţi, puşi în situaţii marcante. Cărţile din oferta Editurii Herald au reduceri care încep de la 40% şi ajung până la 70%.  

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite