Muzica vine şi în Piaţa Festivalului „George Enescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concerte şi recitaluri la care publicul are acces gratuit vă aşteaptă în piaţa elegant amenajată cu ocazia mareului eveniment

Organizată de ArCub – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti, Piaţa Festivalului „George Enescu“ va fi deschisă între 2 şi 18 septembrie.  Pe lângă terasele elegante, publicului i s-au  pregătit multe manifestări muzicale în aer liber, la care accesul este gratuit.

Programul include proiecţii de film (zilnic, între orele 11.00 şi 13.00), concerte şi spectacole susţinute de elevii şcolilor de muzică din Bucureşti şi, de asemenea, de studenţii de la Conservator.

Seara este dedicată muzicienilor profesionişti din România şi din străinătate. La ora 20.00, organizatorii propun câte un concert susţinut de o formaţie sau de un artist român, după care se vor proiecta înregistrări ale unor importante concerte sau spectacole de operă de pe marile scene ale lumii.

Vineri, 2 septembrie, de la ora 18.30, Music Camp International urcă pe scena din Piaţa „George Enescu“ pentru a pregăti deschiderea evenimentului. Începând cu 20.00, „Filarmonica Oltenia“ din Craiova, dirijorată de Alexandru Iosub, va susţine Concertul de deschidere al Pieţii Festivalului „George Enescu“. În continuare publicul va putea urmări proiecţia filmului documentar „Dan Grigore“, realizat de Luminiţa Constantinescu.


Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite