Mezzosoprana Ruxandra Donose, pe coperta prestigioasei publicaţii internaţionale „Opera“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mezzosoprana Ruxandra Donose a apărut pe coperta prestigioasei publicaţii internaţionale „Opera", după succesul înregistrat în spectacolul „Don Giovanni" pus în scenă la Royal Opera House - Covent Garden din Londra.

Mezzosoprana Ruxandra Donose a interpretat rolul Dona Elvira în producţia „Don Giovanni" a Operei regale din Londra, alături de staruri ale genului ca Erwin Schrott, Carmela Remigio şi Alex Esposito.

În programul artistei urmează spectacole „Farnace", de Antonio Vivaldi, Ruxandra Donose urmând să cânte împreună cu Max Emmanuel Cencic şi Vivica Genaux. Punerea în scenă vine ca urmare a succesului înregistrării omonime editate de prestigioasa casă de discuri Virgin Classics / EMI.
Spectacolele cu opera „Farnace" vor avea loc la Opera National du Rhin Strasbourg, pe 18, 20, 22, 24 şi 26 mai.

Unul dintre numele celebre ale generaţiei sale la nivel internaţional, mezzosoprana Ruxandra Donose s-a bucurat de aprecierea criticii şi a publicului pe scenele de operă şi în sălile de concert peste tot unde a cântat, în întreaga lume. Vocalitatea ei expresivă, muzicalitatea şi eleganţa prezenţei scenice i-au permis abordarea unui repertoriu larg atât de operă, cât şi vocal-simfonic. De la Opera de Stat din Viena, angajamentele au condus-o în întreaga lume, de la Royal Opera House Covent Garden din Londra la Metropolitan Opera New York, de la San Francisco Opera la operele naţionale din Paris, Berlin, Los Angeles, Munchen, Madrid şi Tokyo.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite