Ioana Crăciunescu citeşte textul lui Vişniec, „Scrisori de dragoste către o prinţesă chineză”, la Muzeul Literaturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Crăciunescu                                                  FOTO: Arhiva personala
Ioana Crăciunescu                                                  FOTO: Arhiva personala

Spectacolul „Scrisori de dragoste către o prinţesă chineză” de Matei Vişniec, improvizaţie semnată de actriţa Ioana Crăciunescu, va fi prezentat la Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) din Bucureşti, marţi, de la ora 19.30.

Spectacolul face parte din proiectul cultural „Marţi în ALBnegru”, organizat de MNLR, în colaborare cu Fundaţia Ioana Crăciunescu Urgent. „Scrisori de dragoste către o prinţesă chineză” va mai avea o reprezentaţie pe 20 iunie, de la ora 19.30, potrivit unui comunicat al Muzeului Naţional al Literaturii Române.

Potrivit afişului ”Marţi în ALBnegru”, programul evenimentelor continuă, pe 27 iunie, de la ora 19.30, cu spectacolul ”Scrisori către Doti”, de Radu Stanca. 

Ioana Crăciunescu este actriţă de teatru şi cinema, poetă, membră a Uniunii Scriitorilor din România, a Uniunii Ziariştilor români, a UCIN şi UNITER, şi a jucat pe scenele marilor teatre pariziene.

Intrarea la spectacolul ”Scrisori de dragoste către o prinţesă chineză” este liberă, în limita locurilor disponibile, informează MNLR.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite