Ghidul „Canada“ se distribuie vineri cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al şaptelea volum din colecţia National Geographic Traveler, Canada, se distribuie vineri împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 12,99 lei.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul“ din Timişoara şi Bucureşti!

Oltenii pot să afle secretele Canadei

Cele 400 de pagini cuprind informaţii despre istoria şi cultura Canadei, dar şi sfaturi de călătorie şi sugestii pentru locuri de cazare, shopping şi divertisment.

Ghidul aduce în prim-plan o ţară a contrastelor: dacă în nordul Canadei, totul pare sălbatic, neatins de mâna omului, auster, în sud-est, oraşe ca Montréal, Québec sau Toronto debordează de viaţă. De altfel, marea majoritate a populaţiei de aproape 32 de milioane de locuitori trăieşte de-a lungul graniţei cu Statele Unite ale Americii.

Ţinutul sterp de dincolo de Cercul Polar Arctic este aproape nelocuit.

La fel este şi Scutul Canadian - o masă de două milioane de kilometri pătraţi de roci formate cu mai bine de două miliarde de ani în urmă, netezită de gheţari -, care acoperă circa jumătate de ţară.

Canada e o ţară cu o întindere uriaşă - 9.984.670 de kilometri pătraţi, întrecută doar de Rusia, astfel că între regiuni există diferenţe extreme de climă şi de peisaj.

Din Argentina, trecând apoi prin Cuba, Canada, Japonia, China, Africa de Sud şi apoi până în Franţa, Portugalia, Spania sau Marea Britanie te vei surprinde călătorind cu ochii deschişi în toată lumea. Ghidurile National Geographic, împreună cu ziarul „Adevărul" şi Ghidul TV, vor costa 12,99 de lei. Cu ghidurile National Geographic călătoreşti cu ochii deschişi!

Ghidurile din colecţia National Geographic Traveler vă prezintă câteva dintre cele mai atractive destinaţii turistice ale momentului, sunt tipărite în condiţii grafice de excepţie şi costă de patru ori mai puţin decât alte apariţii editoriale din aceeaşi categorie.

Mai multe aici despre Colecţia de ghiduri National Geographic Traveler.

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

E-mail: carte@adevarul.ro

Abonamente cu cărţi

Ca să fii sigur că primeşti cartea în fiecare joi, abonează-te la „Adevărul", în formula „ziar + carte"!

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE! Nu cumpăraţi cartea la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

image

Pentru sesizări sau informaţii suplimentare contactaţi-ne la: biblioteca@adevarul.ro; carte@adevarul.ro; reclamatii@adevarul.ro sau la tel: 021 407 76 38; 021 407 76 51.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite