Franţa, tărâmul delicateselor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al 20-lea ghid din colecţia National Geographic Traveler, Franţa, va putea fi achiziţionat vineri, 23 iulie, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi cu suplimentul TV, la preţul de 13,99 lei.

În cele 400 de pagini ale ghidului veţi găsi sfaturi practice pentru organizarea călătoriei în Hexagon, informaţii utile despre cultura şi eticheta franţuzească, dar şi secretele gastronomiei locale.

Bucatele franţuzeşti se disting şi azi prin felul în care sunt preparate, aşa cum arăta faimosul gastronom al secolului al XX-lea, Curnonsky, în patru mari categorii:

„La Haute Cuisine, la Cuisine Bourgeoise, la Cuisine Régionale et la Cuisine Improvisée" (bucătăria de mare clasă, bucătăria burgheză, bucătăria regională şi bucătăria improvizată, în traducere). Franţa oferă aproape 400 de sortimente diferite de brânză. 

Cultură

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite