Felix Alexa a cucerit Coreea de Sud, dar şi Festivalul NETA. Regizorul şi-a povestit experienţa asiatică la Adevărul Live (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Felix Alexa este unul dintre cei mai prolifici regizori români ai momentului, cu activităţi în ţară, dar şi în străinătate, acolo unde montează spectacole şi realizează workshopuri de teatru. Recent întors de la Seul, Coreea de Sud, Felix Alexa a participat şi la o nouă reprezentaţie a spectacolului său, "Butoiul cu pulbere", selecţionat să reprezinte România în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru NETA, organizat de TNB la Bucureşti.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Vara aceasta a fost una încărcată pentru regizorul Felix Alexa, mai ales că în luna iunie a susţinut un workshop la Paris, pe tema "Portrete de femei" - Strindberg - Domnişoara Julia, Ibsen - Hedda Gabler, Cehov - Livada de vişini.

Ulterior, a susţinut două workshopuri, unul la Seoul Institute of Arts, celălalt la Teatrul Naţional din Seoul, ambele pe piese de Cehov. În capitala Coreei de Sud a montat, de altfel, şi spectacolul Richard al II-lea, iar acum pregăteşte un nou spectacol, după Cehov.

image

Despre experienţa coreeană şi despre teatrul care are ca temă centrală conflictul, de la ora 15.00, regizorul Felix Alexa vine în studioul Adevărul Live.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite