De la „Rahan“ la „Faust“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, 14 septembrie. „Mâncătorii de oameni“, numărul 16 al revistei „Rahan“.

Noul număr al revistei „Rahan", intitulat „Mâncătorii de oameni", va fi distribuit mâine cu ziarul „Adevărul", la preţul de 7.95 de lei. În urma concursului lansat de „Adevărul", premianţii pot câştiga excursii de câte trei persoane în Africa. Cele 26 de foiţe rezultate în urma dezlipirii abţibildurilor trebuie trimise, la final, pe adresa OP 33, CP 80 Bucureşti, pentru concursul „Rahan te trimite în safari!".

Miercuri, 15 septembrie. „Pilotul de pe Dunăre", Colecţia Jules Verne.
Romanul „Pilotul de pe Dunăre", de Jules Verne, va fi distribuit miercuri, împreună cu ziarul „Adevărul", la preţul de 11,99 lei. Sub aparenţa unui pariu nevinovat, pescarul maghiar Ilia Bruş întreprinde o călătorie de-a lungul Dunării, ascunzând planuri obscure.

Joi, 16 septembrie. „Faust", de J. W. Goethe, volumul nr. 2, Colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă".

Volumul al doilea din „Faust", de  J. W. Goethe, va fi distribuit joi la preţul de 10,99 lei, alături de ziarul „Adevărul". Traducerea acestei capodopere este semnată de Ion Iordan. „Clipă opreşte-te" este unul dintre cele mai puternice mesaje ale operei pe care Goethe a terminat-o în 1832. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite