Colecţia „Hitchcock“: „Chiriaşul" şi „Femeia dispărută" se distribuie vineri cu "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al şaptelea DVD din Colecţia „Alfred Hitchcock“ se distribuie, vineri, împreună cu „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei.

„Chiriaşul" (1927) şi „Femeia dispărută" (1938) sunt la fel de incitate ca toate celelalte creaţii cinematografice ale lui Alfred Hitchcock. Primul, un film mut realizat pe când celebrul regizor era la începutul carierei, pune în prim-planul poveştii un criminal în serie care a înspăimântat Londra, construit pe prototipul Jack Spintecătorul. Însă suspansul începe cu adevărat abia atunci când o persoană nevinovată este acuzată de uciderea mai multor femei blonde şi pusă sub acuzare.

Temele şi motivele recurente în peliculele marelui artist se configurează încă de la acest film: inocentul acuzat, sexualitatea-fetiş etc. Potrivit criticilor de film, „Chiriaşul" ar fi prima operă autentică din cinematografia britanică, dar şi prima reuşită adevărată a lui Alfred Hitchcock.

„Femeia dispărută", al doilea film de pe acest DVD, propune tot o poveste despre o dispariţie misterioasă. În trenul cu care se întoarce din vacanţă, Iris Henderson se împrieteneşte cu guvernanta Miss Froy, care se face nevăzută în mod inexplicabil.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

Intră aici în magazinul online al Adevarul

Informaţii:

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE!
Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite