Autorul Bernhard Moestl, invitat special la Brukenthal Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brukenthal Fest are un invitat special, anunţă organizatorii: autorul austriac Bernhard Moestl, care va susţine vineri, 10 august, un seminar înainte de momentele artistice semnate de către Ricky Dandel şi Florin Piersic.

Se anunţă un eveniment de marcă la Palatul Brukenthal din Avrig, alături de artişti celebri. Ricky Dandel şi Florin Piersic vor evoca amintiri dintre cele mai plăcute într-o seară relaxantă de vară, pe 10 august, chiar la poalele Carpaţilor Transilvăneni, într-un decor mirific, un ansamblu arhitectural baroc, unic în Europa, care a fost reşedinţa de vară a lui Samuel von Brukenthal.

Festivalul îşi extinde orizontul şi în zilele de 11 şi 12 august, oferind, astfel, un întreg weekend în care participanţii se pot destinde într-o ambianţă aparte, educativă şi distractivă.

Biletul costă 99 de lei, iar participanţii vor beneficia, pe lângă spectacole, de următoarele activităţi:

  • vizitarea expozitiei sasesti din incinta Palatului;
  • vizitarea expozitiei medievale din incinta Palatului;
  • acces la locul de joaca si ferma;
  • o tura cu trasura si ponei, pentru copii;
  • biletul ofera un discount de 10% la servirea mesei in restaurant in ziua concertului Ricky Dandel;
  • discount de 50% la un pachet FEST de toamna pentru lunile octombrie si noiembrie 2018;
  • discount 50% pentru o noapte de cazare in Hotel of Ice - martie 2019;
  • acces la piscina si acces la sala de fitness in zilele cu evenimente 10-12 august 2018.

In aceasta fosta resedinta de vara, "Micul Schönbrunn" sau "Versailles-ul romanesc", unicul parc baroc ce mai exista astazi in Romania, va concerta Ricky Dandel, ce isi va face aparitia cantand chiar din balconul Palatului iar farmecul actoricesc inconfundabil a lui Florin Piersic va aduce incantare si multe zambete pe chipurile tuturor celor prezenti.

Situata idilic in mijlocul parcului, Oranjeria este punctul de atractie principal pentru vizitatorii ansamblului Brukenthal. In calestile trase de ponei vor fi prezenti acordeonisti care vor interpreta vechi melodii sasesti!

Bernhard Moestl, invitat special la Brukenthal Fest

De peste 20 de ani, Bernhard Moestl, CEO al brainworx, s-a ocupat în principal de domeniile leadership, conştiinţă, dezvoltare personală. Scriitor cunoscut şi conferenţiar în acest domeniu, el a dezvoltat un concept nou de leadership şi comunicare, folosind conştiinţa ca principală metodă de abordare. Această modalitate de training este unică, pentru faptul că se bazează pe concepte autentice ale gândirii asiatice, care au fost adaptate eficient în instruirea liderilor din Occident.

Experienţa sa, este strâns legată de numeroasele călătorii în Asia. Ca rezultat, Moestl a obţinut o cunoaştere profundă a unei culturi şi mentalităţi, care era pentru el fascinantă şi în acelaşi timp, diferită. Un moment important, a fost timpul petrecut alături de maeştrii ai artelor marţiale, călugării din legendara mănăstire Shaolin. Acolo a învăţat, că doar o percepţie fără prejudecăţi ne permite să identificăm adevăratele intenţii şi nevoi ale celuilalt şi că numai prin conştiinţa noastră avem control asupra abilităţilor noastre.

Proiectul »brainworx« a luat fiinţă în primăvara anului 2001. Bernhard Moestl, a creat un program de instruire pentru liderii occidentali. Astfel, pentru prima oară, abordări ale gândirii asiatice, au devenit utilizabile cu succes şi pentru europeni. Eficienţa acestor concepte a fost dovedită de-a lungul miilor de ani, prin modelele de leadership din Asia.

Astăzi, marca premium brainworx Europe, reprezintă o garanţie a calităţii la nivel european, prin seminarii de o înaltă prestanţă, prezentări motivaţionale, publicaţii şi consultanţă în domeniile de conştiinţă şi leadership.

Imagine indisponibilă
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite