Angela Gheorghiu, felicitată de Ziua României de Vangelis şi Jose Carreras

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a postat pe Facebook un mesaj din partea tenorului Andrea Bocelli, cu ocazia Zilei României, soprana Angela Gheorghiu a revenit cu alte mesaje, din partea unor celebrităţi precum Vangelis, Jose Carreras sau Kasper Holten, directorul Covent Garden.

De Ziua României, soprana Angela Gheorghiu a primit numeroase mesaje şi felicitări, o parte din acestea găsindu-se şi pe pagina de Facebook a acesteia. Primul care s-a grăbit să îi transmită urări a fost tenorul Andrea Bocelli.

L-au urmat mai mulţi artişti, printre care şi tenorul Jose Carreras (foto):  

"Ca artist, pot spune numai lucruri bune despre România, despre ţară şi despre oamenii care m-au primit întotdeauna cu căldură. Este o mare plăcere să cânt aici, într-o ţară cu o bogată tradiţie în muzică şi artă. Mai mult, am primit şi o distincţie din partea unei universităţi din România. De-a lungul anilor, am cântat cu numeroşi colegi. Preţuiesc nespus colaborarea şi prietenia cu draga mea colegă, minunata soprană Angela Gheorghiu, unul din cei mai importanţi ambasadori pentru România şi pentru muzica clasică", a scris în mesajul său Jose Carreras.
Jose Carreras

Şi Kasper Holten, Directorul Covent Garden, a trimis un mesaj sopranei românce:

"Cu prilejul Zilei Naţionale a României, îmi face plăcere să transmit calde urări din partea întregii echipe a Royal Opera House din Londra, către toţi românii şi, în special, către cea mai mare şi mai importantă stea a operei din România, Angela Gheorghiu, care de peste două decenii este favorita publicului londonez,” a transmis Kasper Holten, Directorul The Royal Opera House Covent Garden din Londra.

Vangelis, cunoscutul compozitor şi muzician grec, i-a transmis un mesaj video sopranei, numind-o "comoară naţională pentru România".

”Dragă Angela, româncă Angela - ştiu că astăzi este Ziua Naţională a României şi urez tot ce e mai bun românilor cu această ocazie. Pentru mine, tu eşti o comoară naţională pentru România şi cred că românii ar trebui să te preţuiască aşa cum îi preţuieşti şi tu pe ei şi le dăruieşti tot ce ai mai bun”, a transmis Vangelis. 
CulturăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite