Trei ani în jurul lumii pe un vas de croazieră. Cât costă călătoria care începe în noiembrie 2023

0
Publicat:

Life at Sea Cruises a deschis rezervările pentru călătoria sa de trei ani pe vasul MV Gemini, care pleacă din Istanbul la 1 noiembrie.

MV Gemini are nevoie de trei ani pentru a călători în jurul lumii FOTO: Facebook
MV Gemini are nevoie de trei ani pentru a călători în jurul lumii FOTO: Facebook

O companie  lansează o croazieră de trei ani, de 130.000 de mile, pentru cei care vor să evadeze din viața de zi cu zi, la un preț relativ accesibil de 30.000 de dolari de persoană pe an, scrie edition.cnn.com.

Compania Life at Sea Cruises promite să bifeze 375 de porturi din întreaga lume, vizitând 135 de țări și toate cele șapte continente. Nava va parcurge mai mult de 130.000 de mile în cei trei ani, vizitând obiective turistice emblematice, de la statuia Christ the Redeemer din Rio de Janeiro și Taj Mahal din India, la Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc.

Se înscriu chiar și excursii la 103 "insule tropicale". Din aceste 375 de porturi, 208 vor fi escale de noapte, ceea ce vă oferă timp suplimentar la destinație.

Compania este o divizie a Miray Cruises, care în prezent are nava MV Gemini care face croaziere în Turcia și Grecia. Compania are o istorie de 30 de ani în industria croazierelor. Nava MV Gemini va fi revizuită pentru această călătorie.

Are 400 de cabine, cu o capacitate de până la 1.074 de pasageri.

Având în vedere natura călătoriei, pe lângă facilitățile tradiționale ale navelor de croazieră, restaurantele și divertismentul, Gemini va fi dotat și cu facilități de lucru la distanță. Compania promite un centru de afaceri la scară largă, complet cu săli de ședință, 14 birouri, o bibliotecă de afaceri și un lounge, probabil pentru pauzele de cafea de la mijlocul turei. Accesul este gratuit.

FOTO: Facebook/Life at Sea Cruise
FOTO: Facebook/Life at Sea Cruise

Va exista, de asemenea, un spital deschis non-stop, cu vizite medicale gratuite. De asemenea, compania avansează posibilitatea de a primi "beneficii fiscale suplimentare atunci când se lucrează ca rezident internațional la bordul navei".

"Profesioniștii au nevoie de conectivitate, de dotările potrivite și de funcționalitatea necesară pentru a-și desfășura activitatea", a declarat Mikael Petterson, directorul general al Life at Sea Cruises. "Nu există nicio altă croazieră care să ofere acest tip de flexibilitate clienților săi."

Cabinele variază de la cabine "Virtual Inside" de 130 de metri pătrați - care încep de la 29.999 de dolari de persoană pe an, ajungând la 179.994 de dolari pentru o călătorie de trei ani pentru două persoane - până la Balcony Suites, care au o dimensiune dublă și ajung până la 109.999 de dolari de persoană. Cea mai ieftină cabană în aer liber costă 36.999 de dolari de persoană.

Pasagerii trebuie să se înscrie pentru toți cei trei ani, deși compania lansează o schemă de potrivire, în cadrul căreia pasagerilor li se va permite să "împartă" o cabină cu altcineva, intrând și ieșind din itinerariu. De exemplu, două cupluri ar putea cumpăra o singură cabină pentru întreaga călătorie, iar apoi să împartă călătoria între ei.

Persoanele care călătoresc singure beneficiază de o reducere de 15% din tariful pentru două persoane. Este necesar un avans minim de 45.000 de dolari.

FOTO: Facebook/Life at Sea Cruise
FOTO: Facebook/Life at Sea Cruise

În afară de centrul de afaceri, veți avea o mulțime de lucruri pentru a vă ține ocupați: o terasă și o piscină, un centru de wellness, un auditoriu și "mai multe opțiuni de servire a mesei", deși detaliile complete nu au fost încă dezvăluite. Instructorii de la bord vor fi la îndemână pentru a preda dans și muzică, iar pentru cei care călătoresc singuri vor exista chiar și mixuri pentru persoane singure. Vreți să vă puneți în formă mai întâi? Vor exista și o sală de gimnastică și un salon de înfrumusețare la bord.

Punctele de atracție includ Crăciunul în Brazilia și Anul Nou în Argentina. Nava va face o buclă în jurul Americii de Sud (sărind spre sud până în Antarctica), va face ocolul insulelor din Caraibe și va vizita ambele coaste ale Americii Centrale, apoi va urca pe coasta de vest a Americii de Nord, traversând până în Hawaii.

În Asia se fac opriri în Japonia (12 opriri), Coreea de Sud (inclusiv insula Jeju) și China. De asemenea, se vizitează majoritatea destinațiilor clasice din Asia de Sud-Est, de la Bali, Da Nang în Vietnam și coasta cambodgiană până la Bangkok, Singapore și Kuala Lumpur.

Va face ocolul Australiei, Noii Zeelande și va sări pe insule prin Pacificul de Sud; va călători în jurul Indiei și Sri Lanka; apoi va vizita Maldivele și Seychelles înainte de a traversa vestul Africii, atingând continentul la Zanzibar și apoi va face o buclă spre Cape Town și va urca pe coasta de vest a Africii - cu scurte incursiuni spre vest în insule precum Sfânta Elena, Insulele Canare și Madeira.

De asemenea, navighează în jurul Mediteranei și în nordul Europei.

Un singur avertisment: Pentru a vizita unele dintre opririle enumerate pe lista celor "13 minuni ale lumii", care include locuri precum Farul din Alexandria, Colosul din Rodos, Templul lui Artemis din Efes și statuia lui Zeus din Olympia, toate distruse în antichitate, nu veți avea nevoie doar de o navă de croazieră, ci și de o mașină a timpului.

Cu toate acestea, croaziera include, de asemenea, Wi-Fi gratuit de mare viteză, ceea ce ar trebui să compenseze orice dezamăgire. Croazierele vor putea, de asemenea, să primească la bord rude și prieteni care să le viziteze, în mod gratuit. Lista lungă a ceea ce este inclus în călătorie include, de asemenea, alcool la cină, plus băuturi răcoritoare, sucuri, ceai și cafea toată ziua, spălătorie, taxe portuare și menaj. Toate mesele sunt, de asemenea, incluse.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite