Topul Tripadvisor: cele mai bune 10 destinaţii de vacanţă în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marrakech, Maroc. FOTO wsj.com
Marrakech, Maroc. FOTO wsj.com

Site-ul de călătorii Tripadvisor a lansat clasamentul anual în care figurează cele mai bune destinaţii de vacanţă, pe baza voturilor venite din partea călătorilor din întreaga lume.

Oraşul Marrakech din Maroc ocupă pentru prima dată locul fruntaş în topul celor mai bune destinaţii de vacanţă, notează Daily Mail.
Exotica locaţie este urmată de Siem Reap (Cambodgia), pe trei figurează Istanbul, în Turcia, în timp ce pe locul patru se află capitala Vietnamului, Hanoi. Praga, frumoasa capitală a Cehiei, s-a clasat a 5-a în top, iar locul şase i-a revenit Londrei, cosmopolita metropolă britanică.  

Roma a intrat în top zece, dar abia pe locul şapte, urmată de Buenos Aires, din Argentina. Penultima destinaţie din top este Paris, iar pe poziţia a 10-a figurează Cape Town, al doilea oraş din Africa de Sud ca populaţie şi cel mai întins ca suprafaţă.

Interesant este că New York nu a reuşit să intre în acest top pentru al doilea an la rând, chiar dacă în trecut s-a numărat printre destinaţiile turistice fruntaşe.

Top 10 cele mai bune destinaţii turistice în 2015: 

1. Marrakech 
2. Siem Reap
3. Istanbul
4. Hanoi
5. Praga
6. Londra
7. Roma
8. Buenos Aires
9. Paris
10. Cape Town

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite