Ras al-Khaimah, noua destinaţie în trend pentru sezonul toamnă-iarnă. Cât costă un sejur de 11 zile FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ras Al Khaimah

Urmărind creşterea interesului turiştilor români pentru a petrece sfarşitul de an în destinaţii din Emiratele Arabe Unite, echipa Eturia a decis să lanseze pachete noi de călătorie către Ras al-Khaimah, unul dintre cele şapte emirate parte a EAU.

Ras al-Khaimah este o destinaţie ce aduce turiştilor relaxare, confort şi siguranţă. Tocmai de aceea, a devenit şi unul dintre cele mai importante puncte turistice de pe harta Orientului, adaptându-se rapid cerinţelor şi rigorilor impuse de condiţiile actuale de călătorie.

„Pentru că interesul clienţilor noştri pentru Emiratele Arabe Unite a crescut – şi ne aşteptăm să crească în continuare, chiar şi cu peste 30%, le oferim din această toamnă noi destinaţii inedite şi sigure. Astfel, ei pot alege pachete de tip sejur cu zbor charter sau pachete de tip circuit de grup cu însoţitor, din partea Eturia, de 11 zile în care, pe lângă vizitarea Dubaiului, se pot relaxa pe plajele aurii din Ras al-Khaimah, pot vizita fascinantul Abu Dhabi, sau se pot plimba pe străzile cuceritorului Sharjah. Am creat aceste pachete cu zboruri charter săptămânale inclusiv pentru Crăciun şi Revelion, ocazii la fel de bune pentru vizitarea destinaţiei. Astfel, un sejur in aceasta destinaţie porneşte de la 750 euro de persoană, în luna noiembrie şi include  transportul aerian de tip charter, 7 nopti de cazare, tururile şi asigurarea medicală fiind incluse în preţ. Pe de altă parte, o altă ofertă este cea de Crăciun, care porneşte de la 850 euro de persoană şi include zborurile, cazarea, tururi şi asigurare medicală de călătorie ”, a declarat Ana Maria Gherasim.

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah este PRIMA destinaţie din lume care a primit atât acreditarea Bureau Veritas Safeguard Assurance, cât şi pe cea de la World Travel and Tourism Council (WTTC), ambele recunoscând standardele sporite de siguranţă şi implementarea protocoalelor de igienă existente în Emirate. Mai mult, Ras Al Khaimah este prima destinaţie globală care oferă TEST PCR GRATUIT la plecare pentru turiştii din ţările care solicită acest lucru. Această facilitate se oferă oaspeţilor care stau minimum 2 nopţi şi este valabilă până pe 30 decembrie 2021.

Perioada optimă pentru a vizita Ras Al Khaimah este octombrie - aprilie, de aceea am lansat acum pachetele de vacanţă, pentru a beneficia de o climă echilibrată, dar turiştii noştri se pot bucura de soare pe tot parcursul anului. Ras Al Khaimah s-a rebranduit total anul acesta, noua strategie bazându-se pe momente de neuitat pe care oricine le poate trăi în „Emiratul din Nord”. 

Emiratul oferă experienţe deosebite departe de aglomeraţie, fiind o destinaţie ideală pentru vacanţe autentice şi relaxante, cu 64 km de plaje curate, libere şi resorturi axate pe calitatea serviciilor. Ca facilităţi de cazare, oferă resorturi aparţinând brandurilor de top, iar în iunie au inaugurat cel mai mare Hampton by Hilton din lume.

Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah oferă o multitudine de experienţe pentru oameni de toate vârstele şi cu interese variate. Este singurul emirat cu munţi spectaculoşi (vârful Jebel Jais - 1.934 de metri), unde oricine poate încerca o activitate desprinsă la propriu din Cartea Recordurilor: Jebel Jais Flight, cea mai lungă tiroliană din lume, 2,83 km - echivalentul a peste 28 de terenuri de fotbal. De asemenea, ferma de perle Suwaidi, oferă oaspeţilor şansa de a pătrunde în istoria perlelor din Emirate.

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite