Jocuri sexuale şi concursuri de băut, organizate în staţiunea considerată Ibiza din Cipru: poliţia încearcă să oprească dezmăţul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După scandalul iscat anul trecut de staţiunea Magaluf din Spania, unde turişti tineri, veniţi mai ales din Marea Britanie, participau la petreceri stropite din plin cu alcool şi participau la competiţii sexuale, o staţiune din Cipru a devenit noul loc de destrăbălare preferat de turişti. Poliţia locală încearcă să pună capăt petrecerilor de pomină.

Staţiunea Aya Napa din Cipru, un fel de Ibiza locală care atrage tineri din toate colţurile lumii, a intrat în atenţia poliţiei după ce un club de noapte, Mayhem, a organizat mai multe petreceri care au scăpat de sub control.

Tinerii consumă cantităţi mari de alcool, mai ales că se fac şi competiţii de rezistenţă bahică, iar după ce atmosfera se încinge pe ringul de dans, urmează scene desprinse parcă dintr-o orgie sexuală, scrie publicaţia „Daily Mirror”.

Imaginile şi înregistrările postate pe internet arată cum se distrează tinerii în culburile de noapte din Aya Napa, cu tinere care renunţă la sutiene sau care iau parte la concursuri în care se întâmplă ca bărbaţi să le sărute în zona intimă sau să bea shot-uri de tequila, aşa cum se poate observa din clipurile care circulă pe internet.

Poliţia locală încearcă să pună capăt petrecerilor de acest gen, în dorinţa de a „curăţa” imaginea staţiunii.

image

Captură YouTube 

În timpul petrecerilor, puştii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice inhalează gaz ilariant din baloane, o distracţie preferă în acest sezon estival. Biletele pentru astfel de petreceri costă între 50 şi 60 de euro de persoană, în care sunt incluse şi băuturi din partea casei, de regulă sambuca şi tequila.

Anul trecut, autorităţile au lansat şi o campanie de conştientizare, numită Holiday Hangover, prin care tinerii erau încurajaţi să se distreze responsabil. Pentru că în multe dintre incidentele din staţiunea cipriotă sunt implicaţi turişti britanici, consulatul Marii Britanii pentru Europa de Sud colaborează îndeaproape cu poliţia din această staţiune. Conform statistilor, în 69% din incidentele în care sunt implicaţi cetăţeni britanici sunt semnalate reţinerea de către poliţie, spitalizare şi chiar cazuri de deces.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite