FOTO VIDEO „Palatul plutitor“ costă 232 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centru de înfrumuseţare, sală de cinematograf şi chiar o cameră exotică pentru reptile, toate aceste facilităţi se regăsesc la bordul „Nirvanei“, iahtul devenit etalon al luxului şi extravaganţei.

Bogătaşii au intrat în competiţie pentru a deveni proprietarii uneia dintre cele mai exclusiviste ambarcaţiuni de pe planetă care valorează nu mai puţin de 232 de milioane de euro. 

Lung de 88 de metri, „oraşul plutitor“ a fost construit de un inginer din Africa de Sud numit Oceanco şi de australianul Sam Sorgiovanni. Chiar dacă designeul iahtului a stârnit interesul magnaţilor din toată lumea, niciunul dintre aceştia nu a scos încă din buzunar suma solicitată.

image

Întrebat care sunt principalele atribute ale acestei ambarcaţiuni luxoase, un reprezentat al companiei de marketing Edmiston a declarat că „Nirvana“ se remarcă prin opulenţa interiorului şi confortul oferit.

image
Nirvana face parte din elita ambarcaţiunilor existente pe planetă, a declarat un oficial al companiei Edmiston
image

Palatul plutitor are şase punţi, un muzeu de reptile exotice, piscină, jacuzzi, sală de cinema 3D, 10 skyjet-uri şi un heliport. Iar dacă proprietarul nu se poate despărţi de maşinile sale nici în perioada petrecută pe iaht, există şi două garaje situate la nivelele inferioare.

image
Călătorii



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite