Fără smotoceli în aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Semnul care face legea în aeroportul danez FOTO huffingtonpost.com
Semnul care face legea în aeroportul danez FOTO huffingtonpost.com

Pentru cei care plănuiesc o călătorie în Danemarca şi vor, în aeroportul Aalborg, să „pecetluiască” plecarea cu un sărut, autorităţile s-ar putea să aibă un cuvânt împotriva acestui gest, dacă durează mai mult de trei minute.

În zona intrării în aeroportul din Aalborg, tronează un semn pe care scrie clar „Kiss and goodbye („Sărută şi ia-ţi «la revedere»”), exact acolo unde cuplurile ar simţi nevoia unui ultim pupic, înainte să se despartă. Acest lucru este cu putinţă, atât timp cât nu se depăşesc cele trei minute permise de aeroport.

Directorul aeroportului a explicat că nu săruturile în sine întârzie zborurile, ci maşinile care parchează şi staţionează în faţa aeroportului, cel mai probabil din acest motiv: cupluri care se despart pentru o perioadă de timp.

Deşi în imaginea din decembrie 2011 nu apare interdicţia de timp, „Huffington Post” notează faptul că, între timp, regula celor trei minute a fost instaurată între timp.

Cel mai probabil, un sărut aprins de „La revedere” ar fi forţat autorităţile să limiteze timpul petrecut de cupluri în faţa intrării. Este o „piedică” des întâlnită în aeroporturi, fiind cunoscute întârzierile dese din aeroportul Liberty din New Jersey, tocmai din cauza acestor obiceiuri. Aeroportul din Luxembourg are o zonă în care pasagerii se pot săruta timp de 30 de minute, scrie publicaţia americană, aşa că opţiuni există.
 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite