Supă minestrone de toamnă. Reţeta lui Jamie Oliver
0Această supă săţioasă şi delicioasă este, de fapt, supa perfectă pentru această perioadă a anului, când poţi folosi în aceeaşi mâncare legumele acestui final de anotimp. Bucătarul Jamie Oliver ne recomandă azi această reţetă, aşa că acordă-ţi 1 oră şi prepară această supă minestrone de toamnă.
Supă minestrone de toamnă – Ingrediente
200 g boabe fasole albă (uscată şi lăsată la înmuiat peste noapte)
1 foaie de dafin
1 roşie, pasată
1 cartofi mic, curăţat
sare grunjoasă
piper negru măcinat
ulei de măsline
4 felii de bacon
2 cepe roşii mici, curăţate şi tocate fin
2 morcovi, curăţaţi şi tocaţi
2 tije de ţelină, tocate
½ bulb de fenicul, tocat
3 căţei de usturoi, curăţaţi şi tăiaţi fin
1 legătură mică de busuioc proaspăt (frunzele separate de tulpini)
800 g roşii întregi, la conservă
1 pahar vin roşu
2 dovlecei mici, feliaţi
200 g spanac spălat şi tăiat grosier
560 ml supă de pui sau supă de legume
55 g paste uscate
parmezan, pentru servire
Află cum se prepară supa minestrone de toamnă pe clickpoftabuna.ro.