Cornuri cu aluat franţuzesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Originare din Persia, nucile erau considerate fructe regale, fiind rezervate doar celor cu dare de mână. Astăzi însă ele sunt ingredientul principal al multor deserturi.

Ai nevoie de

Pentru aluat

250 g făină
150 g unt
drojdie cât o nucă
sare
150 ml lapte
50 g zahăr

Pentru umplutură

3 albuşuri
250 g nucă
3 linguri cacao
1 lingură esenţă de rom

Pentru uns

1 gălbenuş

Mod de preparare

Din ingredientele pentru aluat, înafară de unt, prepari o cocă moale, care să nu se ţină de degete. O acoperi cu un prosop şi o ţii într-un loc cald aproximativ 2 ore pentru a creşte. Pui untul rece într-o folie alimentară şi-l întinzi sub forma unui dreptunghi. Îl dai la frigider...

află reţeta pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite