Brioşe sărate cu bacon şi brânză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Briosele sunt la fel de bune atat la aperitiv, cat si la desert
Briosele sunt la fel de bune atat la aperitiv, cat si la desert

Pentru a profita de gustul bun şi aromele combinate, serveşte brioşele atunci când sunt calde. Sunt bune şi reci, mai ales la micul dejun.

Ingrediente

100 g bacon tăiat
100 g brânză de capră, tăiată cubuleţe
2 felii de pâine mărunţite
2 cepe tocate
4 ouă
25 ml smântână
4 roşii tăiate cubuleţe
cimbru
piper
sare
rucola

Vezi cât de simplu se prepară brioşele pe clickpoftabuna.ro.

Descoperă cea mai bună reţetă de pizza ţărănească cu pui.

Ştii care este reţeta de lasagana cu pui şi sos cremos?

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite