Joi, 16 Octombrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Alegeri Republica Moldova 2025
Bucătărie
Pagina 76
Cum se prepară rapid o tartă cu piersici proaspete, delicioasă şi aromată
Nimic nu se compară cu mirosul piersicilor dintr-o tartă proaspăt scoasă din cuptor. Aromată şi dulce, prajitura este perfectă pentru a aduce bucurie într-o familie de iubitori ai deserturilor speciale....
Bucătărie
26 iul. 2016
Cel mai bun şi mai simplu desert al copilăriei: frigănele de pâine
Erau multe dimineţi de duminică atunci când în toată casa mirosea a frigănele! Ne-am gândit să vă aducem şi vouă aminte de unul din gusturile copilăriei.
Bucătărie
25 iul. 2016
Cele mai bune cornuri cu ciocolată
Alături de un pahar de limonadă, aceste cornuri cu ciocolată sunt un deliciu. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o recomandăm!
Bucătărie
25 iul. 2016
Prăjitură cu ciocolată albă şi afine
Afinele dau un gust aparte prăjiturilor tale, iar când în reţetă se regăseşte şi ciocolata albă, atunci cu siguranţă ai găsit formula câştigătoare, pentru un desert delicios de vară. Răsfaţă-i pe cei mici cu ceva dulce, dar oferă-le şi adulţilor o po...
Bucătărie
25 iul. 2016
Tocăniţă cu carne de vită
Roşiile sunt unele dintre cele mai iubite ingrediente proaspete din perioada verii. Iată cum poţi face din ele o tocăniţă delicioasă....
Bucătărie
25 iul. 2016
Un expert culinar a creat îngheţata care nu se topeşte: „Este singura cremă de îngheţată premium de pe planetă“
După ce a lucrat la reţeta minune timp de 3 ani şi jumătate, Rob Collignon, un expert culinar din New York, a scos pe piaţă îngheţata care nu se topeşte....
Bucătărie
24 iul. 2016
„Limba soacrei”, delicioasa ruladă de vinete care ajunge la inima nurorilor
„Limba soacrei” este o delicioasă reţetă care are ca ingredint de bază vinetele. În plin sezon al acestor legume, nurorile pot găti cu încredere interesantul preparat.
Bucătărie
22 iul. 2016
Cel mai simplu iaurt cu fructe
Ai poftă de un desert simplu şi gustos? Încearcă această reţetă de iaurt cu fructe, care nu doar că te va răcori, dar îţi va potoli foamea!...
Bucătărie
22 iul. 2016
Plăcintă cu brânză şi stafide
La ocaziile speciale sau la mesele în familie, combinaţia de brânză şi stafide poate fi de multe ori cea câştigătoare. Dacă mizezi pe un desert simplu şi rapid, atunci prepară-le celor dragi o delicioasă plăcintă cu brânză şi stafide!...
Bucătărie
22 iul. 2016
File de somon marinat în lapte bătut
Laptele bătut te ajută în această reţetă, în sensul că va face carnea de somon mai moale, iar în acelaşi timp, o menţine suculentă în timp ce se coace. În plus, crusta de migdale îi dă un plus de savoare acestui tip de peşte, extrem de bogat în acizi...
Bucătărie
22 iul. 2016
Cea mai bună îngheţată de nes şi ciocolată
Dacă îţi place ciocolata şi te declari fanul numărul 1 al nesului, cu siguranţă reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi îţi va merge la suflet. Combină nesul şi ciocolata în acest preparat delicios, care îţi va încânta toate simţurile, şi bucură-te de ...
Bucătărie
22 iul. 2016
Biluţe de brânză cu ceapă verde
Un aperitiv colorat va fura mereu ochiul mesenilor şi va deschide pofta de mâncare. Încearcă şi tu reţeta noastră!
Bucătărie
22 iul. 2016
Tartă cu nuci şi gem de prune
Atunci când ţi-e poftă de ceva dulce, alege această tartă cu nuci şi gem de prune. Aromele de nucă şi prune îţi vor aminti cu siguranţă de copilărie sau de bucătăria bunicii. Reţeta nu este deloc grea, iar tarta va fi gata în doar o oră. Trebuie să o...
Bucătărie
21 iul. 2016
Cea mai bună îngheţată de coacăze roşii
Profită de gustul acestor fructe şi foloseşte-le în această reţetă de îngheţată savuroasă. În sezonul cald, desertul răcorit cu coacăze roşii este exact ceea ce aveai nevoie pentru a te răsfăţa după o masă copioasă în familie....
Bucătărie
21 iul. 2016
Aperitiv cu brânză şi dovlecei
Dovleceii sunt unul dintre ingredientele-vedetă ale verii, iar dacă ţi-ai dorit să petreci puţin timp în bucătărie, vei vedea cât de repede se prepară acest aperitiv cu brânză şi dovlecei. Încearcă şi tu reţeta şi te vei convinge!...
Bucătărie
21 iul. 2016
Cea mai simplă plachie de peşte
Sosul de roşii oferă mereu un gust deosebit peştelui. Încearcă această combinaţie din reţeta de plachie de peşte.
Bucătărie
21 iul. 2016
Cocktail de pepene verde
Dacă organizezi mese festive vara aceasta sau vrei să sărbătoreşti alături de cei dragi un eveniment fericit, răsfaţă-i pe invitaţii tăi cu un cocktail de pepene verde, uşor de preparat şi foarte răcoritor....
Bucătărie
20 iul. 2016
Prăjitura cu bere, în topul preferinţelor celor care iubesc licoarea pe bază de hamei
Dacă sunteţi un iubitor al gustului de bere, această prăjitură va ajunge cu siguranţă unul dintre deserturile preferate.
Bucătărie
20 iul. 2016
Ardei copţi umpluţi
Profită de savoarea ardeilor copţi şi încearcă reţeta simplă pe care ţi-o recomandăm astăzi. Nu credeai că ardeii copţi umpluţi sunt gustoşi? Ei bine, iată că poţi prepara o cremă de brânză cu ceapă şi pătrunjel, care le va da un plus de savoare....
Bucătărie
20 iul. 2016
Piersici cu „firimituri“
Dacă eşti în căutarea unei reţete simple şi economice, ai acum la dispoziţie un desert care nu este deloc costisitor. încearcă şi tu reţeta de piersici cu „firimituri“!...
Bucătărie
20 iul. 2016
Cele mai bune roşii gratinate
Legumele gratinate, în combinaţie cu brânza cremoasă sunt un deliciu greu de refuzat. Încearcă reţeta noastră, foarte simplă!
Bucătărie
20 iul. 2016
Ardei umpluţi cu carne de porc şi vită
Dacă vrei să le dai un plus de savoare ardeilor tăi umpluţi, încearcă acest amestec de carne de porc şi de vită. Reţeta este extrem de simplă, iar la final, preparatul îţi va încânta toate simţurile....
Bucătărie
19 iul. 2016
Prăjitură cu jeleu de piersici
Piersicile se numără printre fructele vedetă ale verii. Le poţi consuma ca atare sau sub formă de dulciuri, care mai de care mai delicioase....
Bucătărie
19 iul. 2016
Cea mai bună terină cu caşcaval
Dacă nu vrei să petreci mult timp în bucătărie, atunci trebuie să încerci această reţetă şi să te bucuri de combinaţia de ardei gras şi caşcaval....
Bucătărie
19 iul. 2016
Paste fundiţe cu ciuperci şi brânză
Dacă vrei să încerci un preparat deosebit la o cină romantică în doi, atunci această reţetă cu siguranţă vă va încânta simţurile. Când dragostea pluteşte în aer, aromele din farfuriile voastre vă vor cuceri, începând de la gustoasele ciuperci, brânză...
Bucătărie
19 iul. 2016
Pulpe de pui la tavă, cu legume şi condimente
Cu ajutorul acestei reţete simple, masa ta este asigurată. Într-o singură tavă, pulpele superioare de pui se vor rumeni frumos alături de cartofi, dovlecei şi morcovi. Bineînţeles, toate aceste ingrediente sunt condimentate din belşug, pentru a fi câ...
Bucătărie
18 iul. 2016
Friptură de porc la cuptor
Această pulpă de porc la cuptor cu lămâie, usturoi şi cimbru se va dovedi a fi incredibil de fragedă şi de gustoasă. O idee genială pentru felul principal, cu ingrediente simple şi un gust fenomenal....
Bucătărie
18 iul. 2016
Cel mai bun smoothie cu pepene roşu
Eşti în căutarea unei reţete răcoritoare de vară? Atunci trebuie să încerci acest smoothie delicios! Ai nevoie de doar patru ingrediente simple: pepene, mentă, miere şi apă. Iar rezultatul este de-a dreptul excepţional! Această băutură răcoritoare cu...
Bucătărie
18 iul. 2016
Cele mai bune frigărui de pui
Ceva carne de pui, roşii şi usturoi. Cam la atât s-ar putea reduce reţeta celor mai bune frigărui de pui. Pentru zile toride, pentru zile cu prietenii, familia ori în singurătate, cele mai bune frigărui de pui sunt oricând un adevărat deliciu....
Bucătărie
18 iul. 2016
Alimente surprinzătoare care devin delicioase când sunt gătite pe grătar. Pe listă sunt incluse chiar şi ouăle FOTO
Craig Koketsu, chef si partener al unui restaurant din New York, recomandă cinci alimente care pot fi preparate pe grătar, gustul excelent fiind garantat chiar de către bucătar....
Bucătărie
18 iul. 2016
Creveţi la grătar cu sos de avocado şi coriandru
Aceşti creveţi la grătar cu sos de avocado şi coriandru are o aromă bogată şi un gust iute imprimat de marinată. Sosul cremos de avocado cu coriandru este cel mai bun servit rece....
Bucătărie
15 iul. 2016
Cel mai bun ghiveci călugăresc de legume
Pentru unii azi e zi de post, iar această reţetă de cel mai bun ghiveci călugăresc de legume va fi apreciată. La fel de binevenită este şi pentru vegetarieni, dar şi pentru cei care vor, măcar pentru o zi, să renunţe la carne....
Bucătărie
15 iul. 2016
Cea mai simplă reţetă de tartine cu tzatziki
O reţetă cu aer cald de Grecia pentru că tot este vremea vacanţelor de neuitat. De neuitat este şi cea mai simplă reţetă de tartine cu tzatziki pe care v-o propunem azi pentru a vă răsfăţa, până la următoarea vacanţă....
Bucătărie
15 iul. 2016
← Pagina 75
Pagina 77 →