Joi, 16 Octombrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Alegeri Republica Moldova 2025
Bucătărie
Pagina 75
Reţetă delicioasă de brioşe cu vişine
Cu puţinele vişine pe care le mai găseşti prin pieţe sau chiar cu cele congleate poţi încerca o reţetă delicioasă de brioşe cu vişine. Ingredientele din această reţetă sunt pentru 6 brioşe pe care le poţi preparaîn 60 de minute....
Bucătărie
04 aug. 2016
Cum se prepară aromata îngheţată de cafea preferată de Principesa Margareta a României, după reţeta moştenită de la bunica sa, Regina Elena
În volumul “Carte Regală de Bucate”, Principesa Margareta a României împărtăşeşte o reţetă moştenită de la bunica ei paternă, Regina Elena a României. Desertul combină în mod fericit pentru orice gurmand îngheţata şi cafeaua tare, fiind un preparat u...
Bucătărie
04 aug. 2016
Cel mai simplu tort aperitiv
Ocazie specială sau nu, acest tort aperitiv poate da startul unui meniu de excepţie. Află aşadar de ce ai nevoie pentru a prepara tortul aperitiv.
Bucătărie
03 aug. 2016
Cotlet de porc cu porumb fiert
Misiunea ta în bucătărie va fi mult mai simplă odată cu prepararea acestui cotlet de porc cu porumb fiert. Încearcă reţeta şi nu vei regreta!...
Bucătărie
03 aug. 2016
Minitarte cu budincă şi pepene verde
Cu un conţinut foarte bogat de apă, pepenele verde este nu numai un fruct răcoritor, dar şi foarte gustos în fel şi fel de preparate....
Bucătărie
03 aug. 2016
Borş de sfeclă cu carne de vită
O ciorbă răcoritoare şi hrănitoare! Acest borş de sfeclă cu carne de vită se poate mânca şi rece în aceste zile toride de vară, fiind astfel o modalitate nutritivă de răcorire!...
Bucătărie
03 aug. 2016
File de peşte cu lămâie şi parmezan
Crocant la exterior şi moale şi suculent la interior, aceste fileuri de peşte sunt varianta perfectă pentru o masă în timpul săptămânii, chiar dacă suferi de diabet. Trebuie doar să foloseşti un peşte alb după preferinţă, să adaugi legumele tale pref...
Bucătărie
02 aug. 2016
Tort cu cremă de vanilie şi ciocolată
Acest tort cu cremă de vanilie şi ciocolată poate fi oricând îmbogăţi cu gustul unor fructe de pădure adăugate în cremă. Dacă nu, şi această reţetă, fără fructe este excelentă, şi poate fi pregătit oricând, nu numai la ocazii speciale, mai ales că es...
Bucătărie
02 aug. 2016
File mignon în sos de vin
O reţetă excelentă pentru ocazii festive, în care toţi cei dragi sunt în jurul mesei. Şi nici nu este foarte greu de preparat file mignon în sos de vin.
Bucătărie
02 aug. 2016
Cel mai bun punch de vară
Temperaturile au luat-o razna în ultimele zile, iar cel mai bun punch de vară ar fi varianta ideală de a le înfrunta. Poţi face ce combinaţii vrei, dar cel mai bine ar fi să urmezi reţeta noastră pentru un gust desăvârşit....
Bucătărie
02 aug. 2016
Cupe de ciocolată cu zmeură
Visul oricărui iubitor de ciocolată se desăvârşeşte odată cu această reţetă. Prepară cele mai bune cupe de ciocolată cu zmeură, aceste fructe dulci-acrişoare ale verii....
Bucătărie
01 aug. 2016
Greşeli pe care le facem când consumăm bere: tipul de bere care nu se bea rece ca gheaţa şi de ce nu este bine să folosim pahare ţinute la congelator
Mai ales pe timp de caniculă, o bere rece ca gheaţa devine extrem de tentantă, eventual alături de câteva gustări. Totuşi, producătorii de bere belgieni au câteva recomandări referitoare la cum ar trebui să savurăm berea fără să-i afectăm gustul sau ...
Bucătărie
01 aug. 2016
Tartă cu ardei şi măsline
Pentru această tartă cu ardei şi măsline nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Ţine cel puţin 30 de minute la firgider aluatul pentru această tartă. Foloseşte ardei graşi de diverse culori pentru un aspect deosebit al tartei....
Bucătărie
01 aug. 2016
Cea mai bună reţetă de ardei şi roşii umplute
Dacă nu vrei să prepari nişte sarmale, poţi încerca cea mai bună reţetă de ardei şi roşii umplute, o reţetă absolut delicioasă. Răsfaţă-i pe cei dragi cu o porţie din gustoasa mâncare....
Bucătărie
01 aug. 2016
Cremă de mango cu spumă de fructe
Aromatul fruct de mango poate fi mâncat ca atare, dar poate fi preparat în fel şi fel de deserturi. Unul dintre ele este această cremă de mango cu spumă de fructe, pentru care poţi folosi orice fel de fructe de pădure îţi sunt pe plac....
Bucătărie
01 aug. 2016
Seminţele de pepene verde, o nouă variantă de gustare, cu beneficii extraordinare asupra sănătăţii
Pepenele roşu este unul dintre cele mai consumate fructe în perioada verii. Deşi majoritatea are tendinţa să elimine seminţele, acestea s-au dovedit a fi un beneficiu uriaş pentru sănătate....
Bucătărie
30 iul. 2016
Pui cu parmezan la cuptor
Puiul cu parmezan la cuptor este una dintre acele reţete pe care trebuie să le păstrezi într-un caiet. Este uşoară şi se face repede. E greu să dai greş cu această reţetă!
Bucătărie
29 iul. 2016
Cele mai bune chifteluţe umplute cu legume
De legumele proaspete şi verdeţurile din piaţă trebuie să profiţi chiar şi atunci când vrei să prepari un fel de mâncare din carne. O reţetă banală de chifteluţe umplute cu legume poate deveni una specială dacă iei în calcul propunerea noastră....
Bucătărie
29 iul. 2016
Tort tiramisu fără coacere
E vară şi vrem să petrecem cât mai puţin timp în bucătărie. Acest tort tiramisu fără coacere este exact desertul cu care te poţi răsfăţa la final de săptămână. Însoţeşte o felie din acest desert cu o cafea fierbinte şi aromată....
Bucătărie
29 iul. 2016
Cea mai simplă reţetă de cornuleţe cu borş
Vă mai aduceţi aminte de cornuleţele bunicii? Cu rahat ori cu nucă sau gem, cornuleţele erau cele mai bune lucruri care ni se întâmplau la sfârşitul unei zile de joacă cu prietenii. Dacă vrei să le împărtăşeşti şi copiilor tăi acest gust sau dacă, pu...
Bucătărie
28 iul. 2016
Spaghete cu pui, roşii uscate şi spanac
Preparatul conţine multe legume, este bogat în proteine şi uleiuri bune. Convinge-te şi tu de cât de delicioase sunt aceste spaghete cu pui, roşii şi spanac. În plus, ca să faci pastele ai nevoie doar de 30 de minute. Pentru a da mai multă savoare mâ...
Bucătărie
28 iul. 2016
Cea mai bună negresă cu pepene galben
Pentru o tavă cu cea mai bună negresă cu pepene galben ai nevoie de puţine ingrediente. Ia un pepene galben proaspăt, bine copt şi aromat şi prepară cel mai delicios desert....
Bucătărie
28 iul. 2016
Cotlet de vită cu sos de iaurt
Nu ştii ce să mai găteşti? Încearcă această reţetă de cotlet de vită cu sos de iaurt bun de te lingi pe degete! Vei vedea cât de uşor se prepară.
Bucătărie
28 iul. 2016
Cum se prepară gustosul borş de vară cu bostănei, după o reţetă culeasă de regretatul gastronom Radu Anton Roman
Jurnalistul, scriitorul şi realizatorul TV Radu Anton Roman, cunoscut şi pentru emisiunile sale pe teme culinare, descria borşul de vară cu bostănei sau dovlecei „ca o drăgosteală de vară, la ţară, cu o mândră mititică şi frumuşică, mai prin grâu, ma...
Bucătărie
28 iul. 2016
Cel mai gustos pandişpan cu prune
Cel mai gustos pandişpan cu prune poate fi obţinut numai dacă urmezi paşii şi recomandările din cartea „Dulciuri de casă de ieri şi de azi“ a Mariei Cristea Şoimu. Cumpără ingrediente proaspete, fii atent la paşi şi vei obţine un delicios desert.
Bucătărie
27 iul. 2016
Tocăniţă de vară cu pui şi legume
Pentru o tocăniţă de vară cu pui şi legume nu ai nevoie de multe de multe ingrediente şi nici de prea mult timp petrecut în bucătărie. Aşa că te poftim în jurul mesei alături de cei dragi pentru un ospăţ reuşit.
Bucătărie
27 iul. 2016
Cea mai bună prăjitură cu pepene şi migdale
Poate că nu aţi mai preparat vreodată o astfel de prăjitură, cu această combinaţie de pepene şi migdale. Dacă veţi încerca reţeta noastră, veţi descoperi una dintre cele mai bune prăjituri de sezon: prăjitură cu pepene şi migdale....
Bucătărie
27 iul. 2016
Cele mai simple bruschete cu vinete. Reţetă de sezon
Ne-am obişnuit cu gustul bruschetelor cu roşii, usturoi şi busuioc. Dar ce aţi zice de o reţetă de sezon, mai inedită, de bruschete cu vinete. Încercaţi-o şi vă veţi bucura de un gust desăvârşit....
Bucătărie
27 iul. 2016
Cele mai bune bezele. Reţeta simplă
Vrei să faci cele mai bune bezele după o reţetă simplă din copilărie?Nimic mai simplu! Urmează paşii recomandaţi de noi la prepararea acestei reţete şi vei obţine acele bezele care te vor trimite cu gândul înapoi în timp, în copilărie.
Bucătărie
26 iul. 2016
Morcovii „baby”, păcăleala de pe urma căreia comercianţii fac bani grămadă: cum se fabrică dimensiunea ideală pentru mini-morcovi VIDEO
„Baby carrot” este denumirea dată morcovilor de mici dimensiuni vânduţi de comercianţi din întreaga lume ca o delicatesă, graţie frăgezimii şi gustului dulce pe care îl au. Totuşi, mare parte a acestor morcovi de mici dimensiuni reprezintă rezultatul...
Bucătărie
26 iul. 2016
Prăjitură de ciocolată fără coacere
Cui nu i-ar plăcea ca pe căldurile astea, chiar dacă ar vrea să mănânce un desert delicios, să nu dea deloc drumul la cuptor? Nu, nu este o fantezie culinară. Este chiar o relitate, mai ales dacă încerci această reţetă de prăjitură de ciocolată fără ...
Bucătărie
26 iul. 2016
Cea mai simplă reţetă de varză călită cu cârnaţi
Aceasta este una dintre cele mai uşoare reţete cu un conţinut redus de carbohidraţi. Este o mâncare nu foarte costisitoare şi se prepară foarte repede. Mai are un avantaj: dacă faci o cantitate prea mare, poţi păstra o parte din varza călită cu cârna...
Bucătărie
26 iul. 2016
Lasagna cu dovlecei şi roşii
Lasagna nu este un preparat care poate fi gătit numai cu carne. La fel de bună este şi lasagna cu dovlecei şi roşii, un preparat foarte delicios cu fructele aromate ale verii....
Bucătărie
26 iul. 2016
← Pagina 74
Pagina 76 →