Joi, 11 Decembrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Ghid de cumpărături
Dezvoltare personală
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Alegeri Primăria București 2025
Război în Ucraina
Istoria zilei
Bucătărie
Pagina 62
Ouă scoţiene, un deliciu cu carne de vită
Dacă nu ai mai încercat niciodată reţeta de ouă scoţiene, acum e momentul să ieşi din zona ta de confort. Sunt delicioase şi uşor de preparat....
Bucătărie
04 ian. 2017
Rulouri cu mac
Când vrei să prepari un desert rapid şi să nu petreci mult timp în bucătărie, noi îţi recomandăm următoarea reţetă de rulouri cu mac....
Bucătărie
04 ian. 2017
Cea mai bună reţetă de crap la cuptor
Când te-ai săturat de carnea de porc şi vrei un preparat mai uşor, încearcă această reţetă de crap la cuptor. Este un preparat delicios şi sănătos ....
Bucătărie
04 ian. 2017
Prăjitură cu cremă de vanilie
Ai poftă de un desert apetisant, cu cremă de vanilie? Merită să încerci această reţetă şi să te bucuri din plin de o prăjitură pufoasă cu cremă....
Bucătărie
04 ian. 2017
Fursecuri cu gem
Iată un desert simplu şi rapid, care îi va încânta nu doar pe adulţi, ci şi pe copii. Trebuie să încerci aceste fursecuri cu gem....
Bucătărie
03 ian. 2017
File de crap în sos de bere
Secretul acestui preparat este berea neagră, care-i va da peştelui un gust deosebit. Încearcă şi tu reţeta de file de crap în sos de bere şi vei descoperi un preparat delicios....
Bucătărie
03 ian. 2017
Deserturi pentru o iarnă festivă. „Să te bucuri de ceva dulce şi să nu te simţi vinovat“
Abia au trecut zilele de Crăciun, când aromele de vanilie, scorţişoară şi esenţă de rom au năpădit locuinţele, şi deja a sosit vremea pregătirilor de Anul Nou, o altă sărbătoare pe care lumea o aşteaptă, ca să aşeze pe masă dulciuri felurite. Cu aces...
Bucătărie
31 dec. 2016
Salată de cartofi cu ciuperci şi dovlecei
Atunci când simţi nevoia să mănânci un preparat light, care să nu îţi pice greu la stomac, alege această salată de cartofi cu ciuperci şi dovlecei. Este gustoasă şi uşor de preparat....
Bucătărie
30 dec. 2016
Reţete speciale pentru masa de Revelion recomandate de cei mai cunoscuţi bucătari-şefi din România
Dacă încă nu te-ai hotărât ce să pregăteşti pentru masa de Revelion, ai putea să te inspiri din reţetele propuse de Adrian Hădean, Chef Foa, Horia Vârlan, Cătălin Scărlătescu şi Nicolai Tand....
Bucătărie
30 dec. 2016
Cheesecake cu blat de biscuiţi şi mandarine
O prăjitură care te va cuceri cu gustul său dulce-acrişor, fiind desertul perfect după o masă copioasă. Trebuie să încerci această reţetă!
Bucătărie
30 dec. 2016
Salată de Boeuf
Salata de Boeuf este una dintre cele mai des preparate salate din bucătăria românească. Deşi nu a intrat de multă vreme în meniul nostru, este nelipsită de pe mese. Nici nu este de mirare, având în vedere cât este de bună....
Bucătărie
29 dec. 2016
Cea mai aromată friptură de porc la tavă
Alături de o garnitură de cartofi copţi sau alte legume, friptura de porc la tavă nu lipseşte de pe mesele românilor. Deci, cine doreşte o porţie?...
Bucătărie
29 dec. 2016
Coroniţă cu cremă de vanilie
Iată un desert extraordinar şi apetisant, cu care să îţi răsfeţi invitaţii care îţi vor trece pragul în această perioadă.
Bucătărie
28 dec. 2016
Hering la grătar cu budincă de cartofi
Un preparat delicios, pe bază de hering, care nu are cum să nu te cucerească cu gustul său intens. Prepară şi tu heringul la grătar şi serveşte-l cu o budincă de cartofi. Vei da lovitura cu această combinaţie....
Bucătărie
28 dec. 2016
Cum poţi să salvezi mâncarea rămasă de Crăciun pentru a o putea pune pe masa de Revelion
Oricât de mult ai încerca, cel mai probabil încă te uiţi întrebător la resturile de mâncare de la masa de Crăciun. În loc să mânânci toată săptămâna sandvişuri, poţi prelungi viaţa resturilor mesei copioase depozitându-le corect. Iată câteva trucuri ...
Bucătărie
27 dec. 2016
Cum se fac fursecurile bicolore
Cu un aer festiv, aceste fursecuri bicolore sunt fragede şi cu o aromă subtilă de vanilie. Încearcă şi tu reţeta de mai jos şi răsfaţă-i pe cei mici cu un desert delicios şi simplu....
Bucătărie
27 dec. 2016
Pârjoale din carne tocată cu legume
E o săptămână în care am tot salivat după diverse preparate din carne tocată. Fie că am pregătit rulade ori chiftele, ne-am gândit întotdeauna şi la nişte pârjoale din carne tocată cu legume. Şi iată că a venit şi ziua în care să pregătim această reţ...
Bucătărie
27 dec. 2016
Cozonac simplu cu miere
Chiar dacă este o reţetă cu o dificultate mai mare, acest cozonac delicios cu miere nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. Cei mici îl vor adora, cu siguranţă....
Bucătărie
23 dec. 2016
Pulpă de porc împănată la cuptor
Rozmarin, usturoi şi carne fragedă de porc. Ce ţi-ai mai dori de la o friptură de sărbători? Încearcă reţeta noastră de pulpă de porc împănată la cuptor.
Bucătărie
23 dec. 2016
Cozonac cu nuci, reţeta tradiţională
Când te gândeşti la Crăciun parcă simţi automat mirosul de cozonac proaspăt scos din cuptor. Acest desert poate fi umplut cu stafide, ciocolată sau rahat, dar niciunul nu este la fel de bun precum tradiţionalul cozonac cu nucă....
Bucătărie
23 dec. 2016
Plăcintă cu carne de porc, ca la bunica acasă
Un preparat delicios, plăcinta cu carne poate face parte şi ea din meniul tău de Sărbători, mai ales dacă foloseşti carne de porc ....
Bucătărie
22 dec. 2016
Negresă cu portocale, un deliciu
Atunci când vrei să le oferi un mic răsfăţ celor dragi, de ce să nu încerci o reţetă de negresă cu portocale? Aceste fructe îţi vor aminti întotdeauna de Crăciun, iar dacă le incluzi în deserturile tale, acestea vor avea o aromă cu totul şi cu totul ...
Bucătărie
22 dec. 2016
Cei mai buni cârnaţi prăjiţi
La mesele festive, când îţi inviţi prietenii şi apropiaţii, e musai să serveşti câţiva cârnaţi tradiţionali de porc, prăjiţi aşa cum se cuvine....
Bucătărie
22 dec. 2016
Cozonac cu nucă şi rahat, fără dospire
Îţi doreşti să prepari un cozonac acasă, dar nu ai mult timp la dispoziţie? Ce ai spune dacă ai încerca reţeta noastră de cozonac fără dospire?...
Bucătărie
22 dec. 2016
Carne de porc în untură
Pentru a păstra carnea mai mult timp, bunicii noştri o ţineau în borcane sau oale pline cu untură topită. Alături de omletă şi brânză, carnea în untură este un deliciu....
Bucătărie
21 dec. 2016
Cornuleţe cu rahat, desertul care te cucereşte
Delicioasele cornuleţe îţi amintesc de bucătăria bunicii sau a mamei, când îţi prepara un desert simplu în perioada Sărbătorilor de iarnă? Ei bine, ţi-am pregătit o reţetă simplă de cornuleţe cu rahat pe care e musai să o încerci....
Bucătărie
21 dec. 2016
Cum se prepară toba de casă
Toba pe care o iei din comerţ nici nu se compară cu savuroasa tobă de casă. Preparată cu măruntaie de porc, toba este extrem de gustoasă şi reprezintă o mică parte din aperitivul de la mesele festive din această perioadă....
Bucătărie
21 dec. 2016
Pârjoale moldoveneşti, reţeta lui Radu Anton Roman
Sunt delicioase alături de piure de cartofi cu unt sau smântână ori preparate la cuptor în sos de roşii. Află care este reţeta lui Radu Anton Roman de pârjoale moldoveneşti....
Bucătărie
21 dec. 2016
Cârnaţi ţărăneşti umpluţi cu carne şi cartofi
Ai mulţi invitaţi la masa de Crăciun şi vrei să le oferi un preparat săţios şi delicios? Atunci trebuie să încerci o reţetă de cârnaţi ţărăneşti, mai ales după tăierea porcului, când carnea este proaspătă şi gustoasă....
Bucătărie
20 dec. 2016
Kaizer de casă afumat
Preparatele afumate vor oferi mereu un plus de gust oricărei mâncări. Pe lângă şuncă, cârnaţi sau sau ciolan, pune la afumătoare şi o bucată de kaizer....
Bucătărie
20 dec. 2016
Fursecuri umplute cu cremă de cacao
De Sărbători, serveşte-ţi musafirii cu câteva fursecuri umplute. Vei vedea cât sunt de delicioase şi că se prepară foarte repede....
Bucătărie
20 dec. 2016
Chişcă moldovenească, reţeta bunicii
În trecut, nu exista zi de tăiere a porcului în care să nu se prepare chişca. Şi astăzi, multe gospodine nu concep ca de pe masa cu bucate tradiţionale să lipsească chişca. Uite cum se prepară în zona Moldovei!...
Bucătărie
20 dec. 2016
Cum se prepară ciolanul afumat după reţeta tradiţională
Cu fasole, varză sau în ciorbă, ciolanul afumat dă un gust inconfundabil preparatelor. Află cum se prepară după reţeta clasică tradiţională....
Bucătărie
19 dec. 2016
← Pagina 61
Pagina 63 →