Luni, 13 Octombrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Alegeri Republica Moldova 2025
Bucătărie
Pagina 63
Cârnaţi afumaţi, reţeta tradiţională
În această perioadă, când carnea de porc este la mare căutare, prepară-le celor dragi aceşti cârnaţi afumaţi şi uscaţi, după o reţetă tradiţională....
Bucătărie
13 dec. 2016
Cel mai pufos cozonac italian cu stafide
A sosit timpul să ne gândim ce deserturi minunate să punem pe masă şi cu care să-i întâmpinăm pe micii colindători. Iar cozonacul italian cu stafide cu siguranţă le va fura privirile....
Bucătărie
13 dec. 2016
Ce este flexitarianismul, trendul culinar al anului 2017
Cu toţii ştim că este benefic atât pentru sănătatea noastră, cât şi pentru mediul înconjurător să mâncăm mai puţină carne. Flexitarianismul, dieta predominant vegetariană, va fi unul dintre trendurile culinare ale anului 2017, potrivit Whole Foods....
Bucătărie
12 dec. 2016
Sarmale de peşte, reţeta tradiţională
La mesele festive, prepară-le celor dragi o mâncare delicioasă. Înlocuieşte carnea de porc cu cea de peşte, iar sarmalele îi vor cuceri negreşit pe invitaţii tăi....
Bucătărie
12 dec. 2016
Degeţele cu cacao
Pentru momentele în care ai poftă de ceva dulce, aceste degeţele cu cacao sunt varianta perfectă. Sunt uşor de preparat, iar gustul lor te va cuceri imediat....
Bucătărie
12 dec. 2016
Tort diplomat cu mandarine
Înainte să îmbraci tortul în glazură, asigură-te că blaturile sunt complet răcite. În caz contar, crema nu va acoperi uniform desertul. Aşa vei obţine cel mai bun tort de brânză şi mandarine....
Bucătărie
12 dec. 2016
Pui umplut cu legume, un preparat irezistibil
Dacă ai rămas în pană de idei pentru felul principal, trebuie să încerci această reţetă de pui umplut cu legume. Un preparat extrem de savuros, puiul împrumută din aroma legumelor, iar rezultatul este unul de nota 10....
Bucătărie
12 dec. 2016
Amestecul toxic de resturi ieftine pe care îl mâncăm sub formă de „friptură”
O vezi în magazine şi eşti convins că achiziţionezi carne macră. De fapt, e vorba de resturi de carne ţinute laolaltă de un „lipici” - transglutaminaza. Deşi este cunoscută în domeniul cărnii de peste 20 de ani, abia în urmă cu câţiva ani, în Statele...
Bucătărie
10 dec. 2016
Un preparat al lui Florin Dumitrescu, în meniul unui restaurant: ce conţine desertul şi povestea lui specială FOTO
Pomme de Sima, un desert inventat de bucătarul-şef Florin Dumitrescu pentru soţia sa, a ajuns în meniul unui restaurant din Paris.
Bucătărie
10 dec. 2016
Cum să faci cele mai bune clătite
Cui nu-i plac clătitele? Pufoase şi delicioase, aceste clătite te vor cuceri de la început. Reţeta este simplă şi vei vedea că nu este deloc greu să le oferi celor dragi un cadou dulce....
Bucătărie
09 dec. 2016
Rulouri de pui cu şuncă
Iată un preparat delicios, care combină gustul aromat al ananasului cu şunca presată. Cei dragi nu vor putea rezista în faţa acestei „ispite”....
Bucătărie
09 dec. 2016
Brioşe cu cremă de vanilie, un desert ispititor
Cu ajutorul acestor brioşe pufoase nu ai cum să dai greş. Îi vei cuceri atât pe copii, cât şi pe adulţi, întrucât toată lumea va dori să guste acest desert delicios....
Bucătărie
09 dec. 2016
Paste cu mozzarella şi cârnaţi
Această reţetă poate fi preparată cu orice fel de paste, dar parcă arată mai apetisant când sunt folosite paste farfalle. Află cum se prepară aceste apetisante paste cu mozzarella şi cârnaţi....
Bucătărie
09 dec. 2016
Cel mai apetisant pui umplut cu legume
La ocaziile speciale, când vrei să prepari ceva deosebit, încearcă această reţetă de pui umplut cu legume. Preparatele din carne sunt cu adevărat reţeta succesului la mesele în familie ....
Bucătărie
08 dec. 2016
Sărăţele cu mac şi chimen, reţeta clasică
Pot fi cumpărate gata preparate sau le poţi face chiar tu acasă. Aşa vei fi sigură că le prepari exact pe gustul tău.
Bucătărie
08 dec. 2016
Miniprăjituri cu cremă de unt, un deliciu simplu şi rapid
Atunci când nu vrei să petreci foarte mult timp în bucătărie, încearcă această reţetă. În doar 1 oră, le vei prepara celor dragi o serie de miniprăjituri savuroase, cu cremă de unt. Îţi va fi greu să le rezişti, crede-ne pe cuvânt!...
Bucătărie
08 dec. 2016
Cel mai bun ciolan de porc la cuptor
Ciolanul de porc este una dintre cele mai bune reţete clasice cu care îi poţi încânta pe cei din familie, la ocaziile speciale şi la mesele festive....
Bucătărie
08 dec. 2016
Cei mai buni cârnaţi în aluat
Din cârnaţii proaspeţi, uşor afumaţi, obţii acest aperitiv delicios. Îi poţi servi simpli sau cu un sos pe bază de brânză.
Bucătărie
07 dec. 2016
Cele mai apetisante coşuleţe cu cremă de brânză
Cauţi un aperitiv simplu şi rapid, care să atragă toate privirile musafirilor tăi? Alege această reţetă şi nu vei da greş cu un platou cu coşuleţe cu cremă de brânză....
Bucătărie
07 dec. 2016
Cotlet de porc cu bacon si legume
Carnea de porc este un ingredient des întâlnit în bucătăria românească. Încearcă o reţetă de cotlet de porc plină de savoare, mai ales că preparatul conţine bacon şi multe legume delicioase....
Bucătărie
07 dec. 2016
Cele mai pufoase brioşe cu banane
Bananele pot fi un ingredient de bază în deserturile tale. Încearcă această reţetă de brioşe şi vei vedea cât sunt de delicioase!...
Bucătărie
07 dec. 2016
Pui la tigaie cu bacon, în sos de vin alb
Acest preparat este simplu de făcut. Mâncarea este făcută în întregime într-o singură tigaie, iar baconul şi ceapa caramelizată îi dau un plus de savoare cărnii de pui. Încearcă sosul de vin alb şi vei vedea cât de delicioasă este carnea după ce o sc...
Bucătărie
06 dec. 2016
Pulpă de curcan la cuptor cu legume
Nu există un mod mai bun de a prepara pulpele de curcan decât la cuptor. Aşa carnea va rămâne fragedă, iar pielea va deveni crocantă....
Bucătărie
06 dec. 2016
Cele mai bune gogoşi cu ciocolată albă şi neagră
Prepară-le celor dragi o serie de gogoşi delicioase, învelite în ciocolatăalbă şi neagră. Chiar şi cel mai mofturos critic va fi cucerit pe dată de acest desert simplu şi rapid.
Bucătărie
06 dec. 2016
Terină cu carne de porc
Iată un preparat care îţi încântă nu doar papilele gustative, ci şi privirea. Această terină cu carne de porc este un deliciu la mesele festive....
Bucătărie
06 dec. 2016
Pere caramelizate cu miere
Dacă îţi plac merele coapte, atunci trebuie neapărat să încerci şi perele caramelizate la cuptor. Este unul dintre cele mai simple şi mai bune deserturi pe care le poţi prepara în această perioasă....
Bucătărie
05 dec. 2016
Cele mai bune gogoşi cu fructe confiate
Încearcă o reţetă simplă de gogoşi. Fructele confiate le dau un plus de savoare, iar rezultatul va fi un desert pe placul tuturor....
Bucătărie
05 dec. 2016
Pui umplut cu orez şi nuci, perfect pentru ocazii speciale
Când ai musafiri meniul trebuie să fie unul special. Fă-le o surpriză celor dragi şi pregăteşte acest pui umplut cu orez şi nuci.
Bucătărie
05 dec. 2016
Salată cu şuncă şi ciuperci
Maioneza dă un plus de gust fiecărui preparat, mai ales dacă este vorba de această salată de şuncă şi ciuperci. Încearc-o şi tu!
Bucătărie
05 dec. 2016
Fursecuri „limbi de pisică“, reţeta bunicii
Cu siguranţă îţi aminteşti când prepara bunica ta acest desert. Sunt fragede când le scoţi din cuptor, iar după 1-2 zile devin crocante. Le poţi înmuia în ciocolată topită, în lapte sau cremă de vanilie....
Bucătărie
02 dec. 2016
Peşte pane, simplu şi bun
Este unul dintre cele mai simple şi mai bune moduri în care poţi prepara peştele. Fie că este vorba de crap, caras, merluciu sau macrou, peştele pane este la fel de delicios....
Bucătărie
02 dec. 2016
Biluţe cu rom, desertul de odinioară
Acesta era desertul care nu lipsea de pe nicio masă festivă din trecut. Poate că vremurile s-au schimbat, dar biluţele cu rom sunt un desert clasic.
Bucătărie
01 dec. 2016
Omul care a inventat Big Mac a murit
Creatorul Big Mac, unul dintre hamburgerii care reprezintă reţeaua de restaurante fast-food McDonald's cu sediul în Statele Unite, a murit la vârsta de 98 de ani, a anunţat compania miercuri pe Twitter, relatează DPA.
Bucătărie
01 dec. 2016
← Pagina 62
Pagina 64 →