Sâmbătă, 6 Decembrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Ghid de cumpărături
Dezvoltare personală
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Alegeri Primăria București 2025
Război în Ucraina
Istoria zilei
Bucătărie
Pagina 53
Reţetă de tort inedit cu ruladă şi banane
Dacă nu ştiţi ce să alegeţi între tort şi ruladă, puteţi prepara un desert care să le conţină pe ambele. Tortul cu ruladă şi banane va uimi musafirii prin inventivitate şi gust....
Bucătărie
01 mai 2017
Alimente care nu sunt atât de sănătoase pe cât am fost făcuţi să credem
Cu toţii ne dorim un regim alimentar cât mai echilibrat, motiv pentru care se întâmplă deseori să consumăm produse pe care am fost convinşi să le considerăm alternative „mai sănătoase“, dar care, în realitate, reprezintă exact opusul. Vă prezentăm în...
Bucătărie
30 apr. 2017
13 alimente care nu sunt ceea ce par: cum ne mint producătorii că ceea ce cumpărăm este natural
Nu toate companiile sunt oneste faţă de clienţii lor. Uneori, atunci când mergem la cumpărături şi luăm un anumit produs nici nu ştim de fapt din ce e făcut. Site-ul „Bright Side“ a analizat mai multe alimente şi le-a scos la iveală dedesubturile.
Bucătărie
29 apr. 2017
De ce nu e bine să ţii ouăle pe uşa frigiderului. Cum îl organizezi ca să păstrezi alimentele proaspete
Frigiderul tău nu este un simplu dulap în care arunci la întâmplare mâncarea. Este un aparat electrocasnic care te ajută să îţi păstrezi gustările preferate, condimentele şi alimentele în condiţii optime. Dacă vrei să te bucuri de prospeţimea aliment...
Bucătărie
27 apr. 2017
7 alimente de evitat în supermarketuri: de ce nu este indicat să cumpăraţi pâine, mezeluri, condimente măcinate sau salată ambalată
De prea multe ori nu ne gândim la ceea ce luăm în grabă de pe rafturile supermarketurilor, dar acest lucru ne poate pune în pericol sănătatea. Bright Side ne arată care sunt produsele pe care nu ar trebui niciodată să le puneţi în coş şi motivele pen...
Bucătărie
27 apr. 2017
4 deserturi pe care poţi să le mânânci chiar dacă eşti la dietă
Deserturile reprezintă acel deliciu care dă sens unei mese. Dar dacă eşti la dietă acest deliciu poate să nu fie indicat. Cu toate acestea, există mai multe deserturi pe care le poţi încerca chiar şi la dietă.
Bucătărie
25 apr. 2017
Sarea sau zahărul? Care este mai periculos pentru sănătate?
În aceste zile se discută despre moderaţia în alimentaţie. Însă, ce înseamnă această moderaţie? Cât zahăr sau sare avem voie să consumăm zilnic fără să ne punem sănătatea în pericol?...
Bucătărie
25 apr. 2017
Fursecuri delicioase cu aluat din nucă de cocos
Dacă nu sunteţi adepţii deserturilor pline de făină, astăzi vă propunem o reţetă de fursecuri cu doar două linguri din acest ingredient. Nuca de cocos este baza aluatului, aceasta oferind fursecurilor o aromă specială....
Bucătărie
25 apr. 2017
Trucuri din bucătărie: cum obţii un cheesecake perfect
Ţi se poate întâmpla şi ţie. Chiar dacă alegi reţeta perfectă de cheesecake, te înarmezi cu cele mai bune ingrediente şi petreci câteva ore bune în bucătărie, uneori rezultatul este dezamăgitor, iar desertul nu se ridică la înălţimea aşteptărilor tal...
Bucătărie
24 apr. 2017
Chec aperitiv cu ceapă verde şi caşcaval FOTO
Pentru dimineţile în care sunteţi pe fugă şi nu aveţi timp să pregătiţi micul dejun, vă recomandăm spornicul chec aperitiv care poate fi păstrat la frigider şi servit mâncăcioşilor care iubesc gustul de ceapă verde şi caşcaval....
Bucătărie
23 apr. 2017
Metode prin care îndepărtezi pesticidele din fructe şi legume
O parte din pesticidele folosite pentru a grăbi dezvoltarea plantelor sau pentru a îndepărta anumiţi dăunători intră în coaja şi miezul fructelor şi legumelor. Dacă se află într-o cantitate mare, ele pot duce la apariţia unor probleme de sănătate....
Bucătărie
21 apr. 2017
Cum să ai mai puţine toxine în meniu
Zi de zi suntem supuşi unei invazii de toxine care ne ameninţă sănătatea. Pentru a limita aportul lor prin alimentaţie, este bine sa ţii cont de câteva sfaturi....
Bucătărie
21 apr. 2017
Unul dintre cei mai buni patiseri francezi a dezvăluit reţeta pentru o delicioasă tartă cu zmeură şi ciocolată
Éric Lanlard, unul dintre cei mai buni şi mai apreciaţi patiseri din Franţa, a dezvăluit pentru The Telegraph reţeta sa pentru o tartă delicioasă cu zmeură şi ciocolată.
Bucătărie
21 apr. 2017
Trucuri în bucătărie: cum să scapi de mirosul din frigider într-un mod simplu şi să păstrezi prăjiturile proaspete mai mult timp
Pentru a economisi bani şi timp există câteva trucuri care vă pot salva la nevoie. Acestea pot fi aplicate când vreţi să scăpaţi de mirosurile din frigider, să păstraţi fructele proaspete mai mult timp sau să beţi un vin pe care aţi uitat să-l lăsaţi...
Bucătărie
20 apr. 2017
Cum cureţi vasele, în funcţie de materialele din care sunt făcute
După mesele îmbelşugate de Paşte, cel mai probabil în chiuveta ta s-au strâns mormane de vase murdare, tigăi, oale, crătiţi, farfurii şi tăvi pline de resturi de drob sau de grăsime.
Bucătărie
19 apr. 2017
Ingredientul secret şi tehnica marilor bucătari pentru prepararea cartofilor crocanţi la exterior şi pufoşi în interior
Dacă niciodată nu v-au ieşit cartofii exact ca la restaurant, ar trebui să luaţi în calcul învăţarea unei tehnici speciale şi adăugarea ingredientului pe care îl folosesc bucătarii din marile restaurante. Specialiştii explică grosimea la care trebuie...
Bucătărie
19 apr. 2017
Cum prepari deliciosul desert italian Panna Cotta cu zmeură
Se spune despre Panna Cotta că este unul din cele mai bune deserturi. Pe lângă gustul desăvârşit, desertul italian este şi foarte uşor de preparat.
Bucătărie
19 apr. 2017
7 alimente care expiră înainte de termenul de valabilitate
Cu siguranţă faci des curat în frigider şi arunci alimentele care au depăşit termenul de valabilitate. Însă cât de frecvent verifici termenul de valabilitate al alimentelor din dulap? Unele dintre ele, deşi încă nu au depăşit termenul de valabilitate...
Bucătărie
18 apr. 2017
Cea mai simplă reţetă de pască cu brânza şi stafide. Trucuri pentru a obţine cea mai cremoasă umplutură
Apetisanta pască nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşte. Conform tradiţiei, pasca se coace în Joia Mare, niciodată în Vinerea Neagră, deoarece această zi este una de doliu. Fie că este simplă cu brânză, cu ciocolată, smântână sau în alte combina...
Bucătărie
14 apr. 2017
10 idei creative pentru vopsirea ouălor de Paşte
Chiar dacă ouăle de Paşte trebuie să fie roşii, pentru a întruni simbolistica religioasă, există şi idei creative prin care masa pascală să fie mai colorată şi mai diversificată graţie unor idei inedite cu ajutorul cărora poţi colora simbolul sărbăto...
Bucătărie
14 apr. 2017
Cum să alegi cosmeticele pentru cadourile de Paşte
Pentru darurile de Paşte, te tentează să cumperi cosmetice sau produse de machiaj pentru cei dragi? Află cum să le alegi şi cum să le citeşti etichetele!...
Bucătărie
13 apr. 2017
Cum obţii cea mai fragedă friptură de miel. Ce condiment nu trebuie să lipsească din marinată
Indiferent dacă foloseşti un grătar pe lemne în aer liber, cuptorul aragazului sau tigaia grill, vei avea nevoie de doar câteva minute pentru a găti cotletele de miel sau coastele împănate de miel pentru a obţine friptura perfectă....
Bucătărie
13 apr. 2017
Cum se prepară deliciosul cozonac raw vegan VIDEO
Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi specialist în deserturi raw vegan, ne-a arătat cum se prepară cozonacul fără făină sau zahăr, excelent pentru cei care au ales un stil de viaţă sănătos....
Bucătărie
13 apr. 2017
Reţeta de cozonac moldovenesc cu nucă. Sfaturi de la gospodine pentru cozonaci pufoşi
Proba cozonacilor poate să le pună la grea încercare chiar şi pe cele mai experimentate gospodine. În decursul anilor, acestea au învăţat însă mici secrete care să le asigure reuşita. Şi ne-au împărtăţit şi nouă câteva din trucurile lor....
Bucătărie
12 apr. 2017
Cum să fierbi ouăle perfecte de Paşte: metoda în şapte paşi care te scapă de gălbenuşul gri-verzui
Vopsitul ouălor de Paşte este o tradiţie frumoasă, dar fierberea acestora este un proces destul de enervant şi complicat. De multe ori arată minunat la exterior, însă în interior se întâmplă să descoperi gălbenuşuri gri-verzui pe care nimeni nu vrea ...
Bucătărie
12 apr. 2017
Cum prepari o friptură de miel fragedă şi cel mai bun stufat de miel pentru masa de Paşte: reţetele tradiţionale ale Mariei Burlacu
Pentru pasionaţii de gătit care vor să-şi surprindă familia pregătind singuri masa de Paşte, bucătarul-şef Maria Burlacu a dezvăluit reţete pentru două dintre tradiţionalele preparate: stufat de miel şi friptură de miel la cuptor.
Bucătărie
12 apr. 2017
Motivul pentru care cafeaua este mai bună cu sare: ce spun oamenii de ştiinţă
Un studiu recent a scos la iveală beneficiile sării în cafea. Ionii de sodiu din sare schimbă gustul obişnuit al cafelei, contribuind la îmogăţirea aromei....
Bucătărie
12 apr. 2017
Reţeta rapidă de pască fără aluat
Dacă vreţi să vă surprindeţi familia şi prietenii de sărbători cu o altfel de pască, vă recomandăm varianta fără aluat. Rapidă şi extrem de gustoasă, aceasta are ca ingredient pricipal brânza de vaci.
Bucătărie
11 apr. 2017
Cum prepari delicioasa prăjitură „felie cu nucă“
Dacă încă nu aţi stabilit ce desert să faceţi de Paşte, vă propunem reţeta de prăjitură felie cu nucă. Iubitorii gustului de nucă vor descoperi un dulce de care se vor îndrăgosti, rapid şi uşor de preparat.
Bucătărie
08 apr. 2017
Cum îţi dai seama dacă peştele este cu adevărat proaspăt
Pentru că se apropie sărbătoarea Floriilor şi cu această ocazie este dezlegare la peşte, pieţele şi magazinele de specialitate vor fi pline de tot felul de sortimente de peşte....
Bucătărie
07 apr. 2017
Sucuri naturale care, băute înainte de culcare, te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen
Site-ul Bright Side a întocmit o listă de reţete de sucuri naturale, preparate în casă, care te vor ajuta să fii mai sănătos, să elimini surplusul de grăsime şi să capeţi mai multă energie.
Bucătărie
06 apr. 2017
Cum prepari cel mai bun drob de miel după reţeta lui Radu Anton Roman
Drobul de miel este un preparat nelipsit de pe masa de Paşte, iar pentru a vă asigura că va ieşi delicios vă prezentăm reţeta celebrului Radu Anton Roman.
Bucătărie
06 apr. 2017
Cum prepari cel mai bun şi mai pufos cozonac de Paşte: trucuri dezvăluite de bucătarul-şef Cătălin Scărlătescu
Pentru că se apropie Paştele, iar un desert traditional românesc cum este cozonacul nu poate lipsi de pe masa de sărbători, bucătarul-şef Cătălin Scărlătescu împărtăşeşte câteva dintre trucurile ce te vor ajuta să pregăteşti cel mai bun cozonac.
Bucătărie
05 apr. 2017
← Pagina 52
Pagina 54 →