Bicarbonat de sodiu pentru un plus de frumuseţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pe post de deodorant.
Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pe post de deodorant.

Vrei să ai pielea curată, părul bogat, strălucitor şi dinţi albi? Dacă răspunsul este da, nu este nevoie să cheltuieşti mulţi bani pe produse cosmetice. Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu!

Deodorant

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pe post de deodorant. Amestecă o parte bicarbonat de sodiu cu o parte de amidon de porumb şi aplică produsul la subsuori, atunci când este necesar.

Dinţi albi

Dacă vrei să ai dinţii albi şi strălucitori, iată ce să faci! Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu cinci picături de peroxid de hidrogen. Adaugă puţină apă şi omogenizează bine ingredientele, până când obţii o pastă consistentă. După ce aplici pasta pe dinţi, las-o să acţioneze cinci minute şi apoi periază. La final, clăteşte cu apă.

Înmoaie cuticulele

În cazul în care obişnuieşti să-ţi tai cuticulele, mai gândeşte-te. Întrucât există riscul apariţiei unor infecţii, indicat este să înmoi cuticulele pentru a le împinge, nu să le tai. Pune într-un bol  bicarbonat de sodiu şi apă caldă. Amestecă bine ingredientele, apoi aplică pasta pe cuticule pentru a înmuia pielea.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro trucuri de frumuseţe cu bicarbonat de sodiu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite