Beneficiile faţetelor dentare de la A la Z cu dr. Jona Yousif

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faţetele au diferite grosimi, cele mai subţiri având chiar şi 0,1 mm
Faţetele au diferite grosimi, cele mai subţiri având chiar şi 0,1 mm

Un zâmbet frumos este cartea de vizită a fiecărui om, dar, din păcate, obiceiurile alimentare, moştenirea genetică şi stilul de viaţă pot afecta calitatea şi aspectul dinţilor în timp. Faţetele dentare te pot ajuta să obţii un zâmbet perfect, dar şi sănătos. Doctorul Jona Yosif te ajută să descoperi dacă sunt potrivite pentru tine!

Ce este estetica dentară?

Estetica dentară este cea mai non-invazivă ramură a stomatologiei cu ajutorul căreia se poate schimba radical zâmbetul pacientului. Dacă înainte se sacrifica foarte mult din structura smalţului, lucrurile au evoluat între timp, în prezent structura dintelui fiind protejată. În ultimii ani, odată cu apariţia materialelor inovatoare s-a creat o adevărată revoluţie în stomatologie. Cel mai interesant lucru este acela că au devenit foarte biocompatibile acolo unde corpul nostru acceptă. De exemplu, după cimentarea şi finisarea faţetelor din ceramică presată E-max, gingiile au tendinţa să acopere faţetele, creând astfel un aspect de dinte natural, acoperit de gingie.

Pacienţii îşi pot alege faţetele?

Da, în funcţie de ceea ce îşi doresc şi de ceea ce au nevoie. Sunt multe variante de faţete dentare pe piaţa mondială, de la faţete din compozit până la cele din ceramică, de la Veneers, U-veneers 3 N-veneers, până la lumineers. Există totodată şi o mulţime de variante de culori, de la alb imaculat, până la cea mai naturală nuanţă de dinte, chiar şi cea mai închisă.

Află mai multe despre faţete pe clickpentrufemei.ro

Ce să mănânci pentru o dantură sănătoasă

Alimente care distrug dantura

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite