Renault lansează ediţia limitată Renault Olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renault România lansează ediţia limitată de autoturisme Renault Olimpic, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. În total, 450 de modele Renault-Kadjar, Captur şi Clio vor fi diponibile spre achiziţie de către publicul larg, începând din această zi. Totodată, medaliaţii de la Rio vor fi recompensaţi cu autoturisme din ediţia limitată, prin parteneriatul dintre Renault şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

Astfel, sportivii care vor urcă pe cea mai inaltă treaptă a podiumului olimpic în cadrul Jocurilor Olimpice de Vară din acest an vor fi recompensaţi de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliaţi cu argint vor primi cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinşi cu medalii de bronz vor primi din partea Renault automobile Clio.

Toate autoturismele fac parte din seria limitată Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentară şi elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creată de specialiştii din cadrul Centrului de Design Renault din Bucureşti, pentru a celebra valorile olimpice şi performanţă sportivilor români. 

Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat: ”Mă bucur să anunţ că, alături de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, îi putem sprijini pe membrii lotului olimpic român care vor face deplasarea la Rio în această vară. Ne dorim că, la finalul competiţiei, Renault să premieze un număr cât mai mare de sportivi medaliaţi la Jocurile Olimpice”. 

Vezi versiunile Renault Olimpic diponibile şi preţurile acestora pe viteze.ro

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite