Renault a premiat olimpicii români de la Rio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
renault olimpici

Renault România, în calitate de partener al Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR), a recompensat performanţa medaliaţilor de la Rio şi le-a oferit autoturisme din ediţia limitată Olimpic, lansată în luna iulie a acestui an.

Astfel, sportivii care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic în cadrul Jocurilor Olimpice de Vară din acest an au fost premiaţi de Renault Commercial Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliaţi cu argint au primit cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinşi cu medalii de bronz au primit din partea Renault câte un Clio.Toate autoturismele fac parte din seria limitată Renault Olimpic. Linia de design a fost creată de specialişti din cadrul Centrului de Design Renault din Bucureşti, pentru a celebra valorile olimpice şi performanţa sportivilor români. Astfel, pavilionul şi oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team România, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se încadrează în standardul de securitate 5 stele la testele EuroNCAP şi beneficiază de o echipare specială, în funcţie de model, în care intră dotări precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate şi lunetă cu tentă închisă, card “mâini libere”.

renault olimpici

Hakim Boutehra, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat:  „Când vine vorba de Jocurile Olimpice, România este cunoscută ca fiind o echipă ambiţioasă şi dedicată, ce dovedeşte la fiecare ediţie că, oricare ar fi provocările, este gata să devină mai puternică, mai rapidă şi mai rezistentă, indiferent de sport. Suntem mândri să oferim 16 vehicule Renault celor care au reuşit să cucerească podiumul olimpic de la Rio 2016.”

renault olimpici

Nicu Vlad, preşedintele interimar al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a adăugat: „Felicităm sportivii care au obţinut performanţe deosebite la Jocurile Olimpice din acest an şi mulţumim companiei Renault pentru susţinere şi implicare. Parteneriatul dintre COSR şi Renault România este unul de lungă durată şi reprezintă un real sprijin pentru Echipa Olimpică a României, pe măsura eforturilor depuse de sportivii noştri pentru a rămâne in elita mondială.”

Renault România este partener oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român începând din anul 2011. În urmă cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliaţi la ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice cu 16 autoturisme Renault personalizate.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite