Ce mașini cu livrare imediată poți achiziționa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașini cu livrare imediată Foto: Lulop
Mașini cu livrare imediată Foto: Lulop

Astăzi, dacă ai termen de livrare de 6 luni pentru modelul comandat, te poți considera printre norocoși. Unii producători au modele în gamă pentru care nu mai acceptă comenzi, timpul de livrare fiind pe alocuri de patru ani. În aceste condiții, am fost curioși să vedem ce modele sunt pe stoc, ce modele poți achiziționa cu livrarea pe loc.

În oferta Land Rover România am descoperit 21 modele în stoc. Sunt disponibile cinci modele Land Rover Range Rover Velar 2.0D 4WD MHEV și trei versiuni cu motorizare 2.0 Si4 4WD.

Land Rover Range Rover Velar Foto: Land Rover
Land Rover Range Rover Velar Foto: Land Rover

Mai avem pe listă cinci modele Range Rover Evoque 2.0D AWD MHEV, trei modele Evoque cu motorizare 2.0 SE AWD MHEV și o versiune cu motorizare diesel 2.0 SE de 204 CP.

Land Rover Range Rover Evoque Foto: Land Rover
Land Rover Range Rover Evoque Foto: Land Rover

Un model Land Rover Discovery 3.0 D MHEV cu un preț de 85.934 euro. Trei modele Land Rover Defender 90 XS Edition 3.0 MHEV. Mai multe detalii puteți găsi aici

Tot în curtea Țiriac Auto am găsit patru modele Hyundai – i30, Bayon, Elantra și Tucson, două modele Mitsubishi Eclipse Cross, restul modelelor actualizate le găsiți aici.

Am mai găsit modele cu livrare imediată și la Subaru Motors Trading.

Trei modele Subaru Forester 2.0i e-Boxer Hybrid cu un preț de pornire de 38.880 euro. Și patru modele Subaru Outback 2.5i cu un preț de pornire de 45.830 euro. Detalii aici.

Subaru Outback Foto: Subaru
Subaru Outback Foto: Subaru

La același dealer am găsit și disponibile și șase modele SsangYong Tivoli 1.5 GDi-Turbo cu un preț de pornire de 18.670 euro. Tot ei se laudă că în ianuarie 2023 vor avea disponibile 36 modele – 17 modele Korando, 2 modele Musso Grand, un Rexton, 9 modele Tivoli și 7 modele Grand Tivoli. Detalii aici.

SsangYong Tivoli Foto: Lulop
SsangYong Tivoli Foto: Lulop

În magazinul online al celor de la Dacia nu am găsit niciun model. Constructorul promite că revine în curând cu oferte noi.

Auto



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite