Dacia lansează seria limitată transversală Techroad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua serie limitată beneficiază de garanţie de 3 ani
Noua serie limitată beneficiază de garanţie de 3 ani

Dacia propune clienţilor din România o nouă serie limitată transversală, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy şi Dokker. Intitulată Techroad, aceasta se remarcă prin elemente noi de design şi o serie de dotări menite să facă experienţa condusului mai plăcută.

GALERIE FOTO 

Creată pornind de la cele mai avansate versiuni de serie ale modelelor Dacia (Stepway pentru Dokker şi Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero şi Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan), seria limitată se distinge la exterior prin noile culori Rouge Fusion şi Gris Highland, precum şi prin noile modele de jante, din oţel sau aluminiu, în funcţie de model. O notă suplimentară de eleganţă este oferită de carcasele oglinzilor retrovizoare, de culoare negru lucios, cu o dungă mediană roşie.

La interior, clienţii vor descoperi o ambianţă marcată de contrastul armonios dintre nuanţa gri a tapiţeriei stilizate şi inserţiile discrete de culoare roşie prezente atât pe elementele textile cât la nivelul planşei de bord. 

Alături de dotările de serie, deja numeroase, SL Techroad propune ȋn plus: sistemul multimedia Media NAV (pentru Logan, Lodgy, Duster şi Dokker), camera video pentru parcarea cu spatele (pentru Logan, Logan MCV si Sandero), sistemul Cruise Control (pentru Logan), volanul si ornamentul schimbătorului de viteze îmbrăcate in piele (pentru Duster)

Asemenea întregii game Dacia, noua serie limitată beneficiază de garanţie de 3 ani în limita a 100 000 km.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite