Dacia Duster, inclus de britanicii de la Autocar într-un clasament al celor mai bune maşini off-road ale anului 2023

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliștii britanici de la Autocar au realizat un top 10 al celor mai bune mașini 4X4 din anul 2023 în care se regăsește și Dacia Duster despre care se precizează care are suficiente capabilități „pentru a putea aborda sălbăticia cu încredere”.

dacia duster sigla noua jpg

„Sistemul de tracțiune integrală vă permite să alegeți tracțiunea față pentru șosea, un mod Auto care cuplează rapid axa din spate atunci când detectează patinarea roților sau poziția Blocare care setează cuplul față-spate la cota 50:50 pentru cea mai bună tracțiune off-road. Există, de asemenea, o treaptă de viteză mai scurtă pentru urcarea pantelor abrupte și controlul coborârii dealurilor. În plus, sistemul de infotainment are o busolă și un altimetru, astfel încât să știi unde mergi și dacă ești pe cale să te răstorni. Cu toate acestea, cele mai bune atribute off-road ale lui Duster sunt garda la sol decentă și o greutate relativ mică, permițându-i să treacă ușor peste unele obstacole”, arată autocar.co.uk. Mai mult, articolul britanicilor mai precizează că, pe lângă prestația bună în off-rad, Duster „se simte şi mai bine pe şosea”.

De precizat că pe primle cinci locuri ale clasamentului se află Land Rover Defender, Jeep Wrangler, Toyota Land Cruiser, Mercedes-Benz G-Class și Land Rover Discovery.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite