Articol publicitar

Cum alegi cel mai bun elevator auto pentru atelierul tău mecanic

0
0
Elevator

Elevatoarele auto sunt una dintre cele mai bune investiţii pe care le poate face un mecanic auto pentru a oferi servicii auto complete.

 Accelerează enorm procesul de reparaţie a vehiculelor. Elevatoarele auto de astăzi pot ridica sarcini în 30-45 de secunde. Mulţi mecanici se bucură de avantajele de a avea un elevator auto şi în garajul lor de acasă.

Unele elevatoare auto fac posibilă stivuirea dublă a maşinilor. Acestea devin din ce în ce mai populare printre pasionaţii de maşini şi printre cei cărora le place să restaureze maşinile clasice.

Cine poate beneficia de avantajele unui elevator auto?

Elevatoarele auto sunt de mare ajutor persoanele care vor să se ocupe de întreţinerea maşinilor acasă, în ateliere auto mici sau mari etc. Unii oameni cred că elevatoarele auto sunt potrivite doar pentru atelierele auto, dar acest lucru nu este adevărat. Orice persoană îşi poate cumpăra un elevator auto, dacă îi place să-şi repare în garajul de acasă maşina.

Avantajele elevatoarelor auto

Întreţinerea vehiculului este mult mai uşoară cu ajutorul unui elevator.

Dacă eşti de profesie mecanic sau pur şi simplu îţi place să te ocupi singur de întreţinerea vehiculului tău, atunci veţi fi mulţumit de versatilitatea unui elevator auto. Îţi poate uşura viaţa atunci când lucrezi în partea inferioară a vehiculului, repari ţava de eşapament, faci schimbul de ulei, înlocuieşti suspensia, lucrezi la frâne etc.

Un elevator auto îţi va proteja investiţia

Vehiculul tău este o investiţie financiară care poate fi protejată prin prezenţa unui elevator auto în garajul tău de acasă. Îţi va oferi mai mult spaţiu ridicând maşina din calea altor obiecte depozitate sau a celui de-al doilea vehicul.

Parcând maşina în garaj, o vei proteja de furt şi vandalism. Fiind în garaj, autoturismul va fi, de asemenea, protejat de daune provocate de intemperii şi va prelungi durata de viaţă a caroseriei şi a vopselei.

Depozitare sezonieră în garaj

În timpul iernii, nu este logic ca vechiculul tău clasic cu care te mândreşti să stea afară. Dacă în garaj dispui de puţin spaţiu sau deloc şi nu-ţi poţi parca maşina, elevatorul auto poate face acest lucru posibil.

Depozitezi un al doilea vehicul într-un garaj pentru o singură maşină

Există multe case prevăzute cu garaj în care încape o singură maşină. Dacă familia ta are două maşini, există o dilemă. Dacă utilizezi un elevator auto, vei avea suficient spaţiu pentru a parca două vehicule.

Elevatoarele auto sunt doar pentru autoturisme

Acestea pot fi folosite şi pentru alte vehicule, cum ar fi camionete, camionete şi SUV-uri. Singura condiţie este ca vehiculul să nu depăşească capacitatea de greutate de elevare.

Caracteristică principală - Capacitatea de a eleva un vehicul

Aceste mecanisme sunt excelente pentru elevarea vehiculului în scopuri de întreţinere sau pentru spaţiu suplimentar de depozitare. Aceste elevatoare auto au puterea de a eleva o sarcină de până la 5.000 de kilograme.

Alte caracteristici esenţiale de luat în considerare

Suporturi pentru braţe

Modul de proiectare a poziţiilor de elevare ale maşinilor sunt pentru diferite stiluri de vehicule, deoarece nicio structură nu este aceeaşi. Elevatoare auto cu două coloane folosesc ansamblurile de braţe oscilante astfel încât să se potrivească unei game largi de vehicule. Dispozitivul de fixare a braţelor se blochează atunci când sarcina este elevată.

Sistem de siguranţă automat

Sistemul de siguranţă automat de care pot dispune elevatoarele au poziţii multiple pentru flexibilitate mecanică. Vei fi în siguranţă atunci când te vei lucra sub maşina.  Sistemul de siguranţă este activat atunci când sarcina este elevată. Pentru a elibera sistemul trebuie să te ridici uşor pentru a reduce presiunea de încărcare.

Ştifturi de cauciuc

Acestea  ajută la menţinerea greutăţii încărcăturii la locul său. Elevatoarele auto au de obicei adaptoare diferite pe care le vei primi odată cu achiziţionarea elevatorului sau sunt disponibile separat. Există discuri pentru maşini, motociclete şi camioane.

Bare de susţinere

Barele de susţinere sunt cele care susţin greutatea sarcinii. Fiecare elevator auto are o capacitate de greutate de până la 5 tone. Este vital să ţii cont de greutatea maximă de susţinere a elevatorului ales.

Acestea fiind zise, vrem să-ţi facem o recomandare. Dacă eşti în căutarea celui mai bun elevator auto pentru nevoile tale, intră în magazinul online eqp.ro, căci acolo vei găsi diverse tipuri de elevatoare hidraulice, la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Spor la cumpărături!

Mai multe - Auto

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite