Care sunt cele mai scumpe modele Dacia, în funcţie de dotări şi motorizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
logan

La puţin peste o lună de la prezentarea oficială a celei de-a treia generaţii a modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia anunţă preturile pe piaţa din România pentru noile vehicule.

Logan şi Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) şi o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. 

Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential şi Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru aşteptările şi necesităţile unor categorii largi de clienţi atât particulari cât şi persoane juridice. 

Pentru Logan, preţurile variază între 8.400 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul SCe de 65 CP şi 12.950 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT. 

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu acelaşi motor SCe de 65 CP, este disponibilă la preţul de 8.600 de Euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afişează un preţ identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de Euro, cu tot cu TVA). 

În ceea ce priveşte modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential şi Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP şi ECO-G de 100 CP.

Preţurile variază între 12.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP şi 14.050 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT. 

masini preturi dacia logan sandero stepway

Toate modelele beneficiază de garanţia de 3 ani sau 100.000 km. Primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie 2020.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite