Alimente de evitat în funcţie de zodia ta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru Fecioare, ciocolata şi dulciurile le pot afecta digestia şi sănătatea pielii.
Pentru Fecioare, ciocolata şi dulciurile le pot afecta digestia şi sănătatea pielii.

Perioada în care te-ai născut poate indica anumite sensibilităţi care nu trebuie accentuate printr-o dietă necorespunzătoare. Află care sunt alimentele care îţi fac rău, conform zodiei.

Berbec

Sarea şi băuturile care conţin alcool sunt inamicii nativilor în Berbec. Prea multă sare le afectează vasele de sânge şi oasele, iar alcoolul îi suprastimulează rinichii. Ar fi indicat să consume mai multă apă şi să te odihneşti cât mai mult.

Taur

Alimentele cu un conţinut crescut de carbohidraţi şi mâncărurile grele nu sunt recomandate celor născuţi sub semnul Taurului, pentru că se transformă uşor în depuneri de grăsime. Pentru a asigura buna funcţionare a tiroidei, trebuie să includă în dietă alimente care conţin iod, ca peştele. 

Gemeni

Aceşti nativi au obiceiul de a mânca pe fugă şi tind să aleagă fast-food-ul. Pentru a avea energie, ai nevoie totuşi de o dietă sănătoasă. Cafeaua şi băuturile energizante trebuie evitate. Optează pentru ceaiuri din plante medicinal, cu efect calmant. Calciul este un mineral de care ai nevoie pentru sănătatea oaselor, prin urmare include în dietă lapte, brânză de vaci.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alimente să eviţi, în funcţie de zodia ta.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite