5 pași să te asiguri că bărbatul pe care ai pus ochii va fi doar al tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu-i îndeplini orice dorință în pat înainte să te asiguri că este serios FOTO: SHUTTERSTOCK
Nu-i îndeplini orice dorință în pat înainte să te asiguri că este serios FOTO: SHUTTERSTOCK

L-ai văzut, l-ai plăcut, cum faci să rămână doar al tău? Nu e suficient să ai doar un corp de fotomodel, asigură specialiștii, așa că nu ar fi rău să-ți pregătești din timp tactica. Cucerirea definitivă necesită și mai multă atenție atunci când este vorba de un bărbat cu bani, susține site-ul eva.ro.

1. Nu-l „vâna". Atunci când îl abordezi în mod agresiv, te poate respinge pe loc sau poate înţelege că eşti interesată de el doar pentru o noapte. Uneori "vânătoarea" poate avea succes, dar în cele mai multe cazuri fie "prada" îţi scapă, fie devii chiar tu obiectul cea vânată.

2. Ignoră concurenţa. Un bărbat cu bani, mai ales dacă arată bine, atrage o mulţime de femei. Ignoră-le complet. Nu da niciodată vreun semn de gelozie la începutul unei relaţii şi nu intra în conflict cu alte femei interesate de acelaşi bărbat.

3. Acordă-i atenţie doar atunci când te respectă. Dacă te sună la orice oră din noapte, îţi cere să-ţi anulezi planurile proprii sau să lipseşti de la serviciu pentru a petrece timp cu el, nu este o idee bună să-i oferi ceea ce îşi dorește de fiecare dată. Când îşi contramandează planuri importante pentru a fi cu tine, nu-l refuza doar din principiu, însă nu-i sta la dispoziţie oricând.

4. Fă o impresie bună în faţa prietenilor lui. Cei mai mulţi bărbaţi caută o minimă compatibilitate cu o femeie, indiferent cât de frumoasă este. Doar pentru că arăţi de nota 10, nu este suficient. Fă o impresie bună în faţa prietenilor lui, dând dovadă de eleganţă şi respect. Dă dovadă de caracter în situaţiile neplăcute, iar bărbatul bogat pe care îl doreşti ar putea să se îndrăgostească de tine mai repede când vede că ai multe de oferit într-o relaţie, mai arată eva.ro.

5. Nu te grăbi să accepţi cadouri. Atunci când acestea sunt prea extravagante, nu te grăbi să le accepţi. Îi poţi mulţumi într-un mod elegant, înainte să-i explici că este prea devreme pentru astfel de atenţii costisitoare. Din aceeaşi strategie face parte şi plata jumătaţii tale în localuri.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite