WTA, precizări după reducerea suspendării Simonei Halep: de când va avea dreptul să joace în turnee

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) își pregătește întoarcerea în circuitul feminin. De unde a dispărut. La propriu! Pentru că, în acest moment, constănțeanca trebuie să pornească de la zero, în condițiile în care n-are niciun punct și nu mai figurează în ierarhia WTA.

Simona Halep, după trofeul câștigat la Roma, în 2020
Simona Halep, după trofeul câștigat la Roma, în 2020

În aceste condiții, pentru a participa în turnee, „Simo“ are două soluții. Care au fost explicate de Adevărul aici. Vestea bună e că, în momentul în care își va stabili calendarul competițional, Halep poate reveni pe teren. Unde dorește, de când dorește. Faptul că românca are dreptul de a juca, inclusiv mâine dacă se ivește ocazia, a fost confirmat și de WTA.

Ce a scris WTA despre situația Simonei Halep?

*Fostul număr 1 mondial, Simona Halep, a primit permisiunea de a reveni în tenis cu efect imediat, după ce suspendarea de 4 ani a fost redusă, marţi, la 9 luni, ca urmare a apelului său la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

*WTA respectă procesele care există pentru a proteja integritatea sportului şi pentru a oferi un mediu sportiv curat şi corect. Prin urmare, WTA susţine pe deplin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv şi salutăm revenirea imediată a Simonei în WTA şi în joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite