Wozniacki are un nou obiectiv după ce Simona Halep a revenit pe locul 1 mondial. Cum şi-a propus daneza să îşi ia revanşa în tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Simona Halep este de azi din nou pe primul loc în tenisul feminin, detronând-o pe Caroline Wozniacki, câştigătoarea de la Australian Open.

Daneza de 27 de ani, care a câştigat la Melbourne primul ei trofeu de Grand Slam, şi-a stabilit un obiectiv îndrăzneţ pentru perioada următoare, dezvăluit chiar de tatăl ei, care îi este şi antrenor:

 "După ce am câştigat Australian Open şi am fost din nou pe primul loc în lume, am demonstrat că soarele străluceşte puternic pentru Caroline. Ea nu are de gând să se oprească aici. Avem un plan şi încercăm să-l implementăm. Următorul obiectiv este câştigarea unui nou Grand Slam. Caroline nu se mulţumeşte doar cu unul. Îl vrea şi pe al doilea, pe al treilea şi aşa mai departe. Are multe vise de împlinit în anii care urmează", a spus Piotr Wozniacki perntru Punto de Break.

Aşadar, Wozniacki vizează un succes la Roland Garros, turneu care începe la sfârşitul lunii mai.  Ea este socotită una dintre jucătoarele care se descurcă foarte bine pe zgură, dar cu toate acestea cea mai bună performanţă a ei la Roland Garros este prezenţa în sferturile de finală, în 2010 şi 2017.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite