„Vulturii“ Albaniei au un jucător cotat la 12 milioane de euro. Cu cine ne vom confrunta în „finala“ de duminică seara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hysaj
Hysaj

Naţionala României va juca duminică seara, de la opra 22.00, un meci decisiv pentru calificarea în optimile Campionatului European, contra Albaniei.

Antrenorul italian Gianni de Biasi (60 de ani) a lăudat efortul jucătorilor săi şi a vorbit despre “finala” cu România de duminică seara: “Da, cred că ne putem califica! Toate oportunităţile pe care le-am ratat cu Elveţia şi Franţa se pot concretiza în gol contra României. Noi credem în basme, nu vrem să fim turişti la EURO”, a afirmat De Biasi.
Şi fundaşul Elseid Hysaj este încrezător în şansele cu România. "Am făcut un mare meci cu Franţa, dar trebuie să rămânem concentraţi, pentru că mai avem partida cu România şi o şansă de a trece mai departe. Trebuie să câştigăm şi să sperăm că celelalte rezultate ne vor fi favorabile pentru a trece mai departe. Iar pentru o victorie cu România, trebuie să jucăm ca în acest meci", a spus Hysaj, conform L'Equipe.
"Este foarte greu să vorbesc despre acest meci. Am jucat cu inima timp de 85 de minute, meritam să luăm un punct, asta am încercat. De aceea am jucat atât de defensiv. Franţa are mari jucători şi ei au făcut diferenţa. Noi nu avem atâtea calităţi şi ştiam cât va conta forţa grupului. Este incredibil că am pierdut! Am luptat, am luptat până la capăt şi nimic!! Este nedrept, dar ăsta este fotbalul", a declarat Lenjani.
În lipsa căpitanului suspendat Lorik Cana, Albania a jucat în următoarea formulă (în paranteză sunt trecute echipele de club la care activează jucătorii): Berisha (Lazio) – Hysaj (Napoli), Ajeti (Frosinone), Mavraj (Koln), Agolli (Qarabag) – Lila (PAS Giannina), Abrahsi (Freiburg), Kukeli (Zurich), Memushaj (Pescara), Lenjani (Nantes)– Sadiku (Vaduz).


12 milioane de euro este cota de piaţă e celui mai valoros albanez, Hysaj, care joacă la Napoli

albania
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite