"Voi ţine FCM Bacău numai în Liga a III-a"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul patron al lui FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a confirmat faptul că după finalul campionatului echipa va ieşi de sub tutela Primăriei şi va reveni sub comanda sa.

"S-a format o nouă societate sub patronatul Primăriei căreia i-a fost dată în concesiune echipa, iar în acest an trebuia să o ia definitiv, însă din cauza faptului că nu poate exista un consens între mine şi actualul primar echipa se va întoarce la mine. El nu a plătit jucătorii pentru că are greutăţi şi Curtea de Conturi se va urca peste el. De asemenea, va fi nevoit să plătească anumite daune pentru că în contract era stipulat să facă performanţă şi nu a făcut. Potenţialul meu din vară, când o să iau echipa, este să o ţin în Liga a III-a, mai mult nu pot pentru că întâmpin foarte multe greutăţi în toate afacerile mele private. Asta până în momentul în care se va schimba primarul, pentru că, dacă eram lăsat în pace, atunci poate reuşeam să ţin echipa chiar în prima ligă", a zis Sechelariu la SPT FM.

"Romeo Stavarache este nebun"

"Domnul Stavarache a crezut că este simplu să ţii o echipă, mi s-a reproşat că am cheltuit mulţi bani fără performanţe. Eu am ţinut aproximativ cinci ani echipă şi în Liga a III-a - FCM Bacău II - dar şi echipa de liga a II-a şi un centru de copii şi juniori. El a dorit să distrugă acest club. Din păcate există şi oameni ca dumnealui, care nu înţeleg că treaba cu Primăria e vremelnică, toţi venim şi plecăm. Între noi doi nu poate exista înţelegere pentru că omul este bolnav, are probleme cu capul, face crize şi are senzaţia că oraşul e proprietatea lui", a încheiat Dumitru Sechelariu la SPT FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite