Viorel Moldovan, atac furibund la adresa „tricolorilor”. „Mi-aș dori să se desființeze fotbalul când văd naționala”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a încheiat la egalitate partida cu Israel, contând pentru etapa a 5-a a preliminariilor Euro 2024. A fost un 1-1 mincinos, ”tricolorii” terminând partida groggy, în fața a 50.000 de spectatori care i-au susținut frenetic. Viorel Moldovan, fostul mare atacant al echipei naționale, a desființat echipa lui Edi Iordănescu.

Viorel Moldovan, îngrozit de jocul naționalei. Foto Sportpictures
Viorel Moldovan, îngrozit de jocul naționalei. Foto Sportpictures

„Am arătat încă o dată că suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu știu ce se întâmplă. Să fii dominat acasă și să vezi această diferență de tactică și tehnică în favoarea Israelului... Mai ales când ești susținut de 50.000 de fani. Mi-am dat seama că suntem modești.

Când văd atâta neputință, îmi vine să înnebunesc! Mi-aș dori să se desființeze fotbalul când văd naționala. Israelul vine și te calcă efectiv în picioare la tine acasă. Ne-au omorât! Ne-au distrus în repriza a doua!

Edi Iordănescu, incapabil să resusciteze jocul României. Captură TV
Edi Iordănescu, incapabil să resusciteze jocul României. Captură TV

Trebuie să vorbesc la superlativ despre naționala Israelului. Puteam să câștigăm și să revenim la același discurs, cu rezultatul, cu clasamentul, cu grupul. Dar fotbalul? Unde e fotbalul?! Unde sunt mijlocașii? Unde e personalitatea? Propagandă multă, mult bla, bla, bla în această săptămână.

Ne mințim! Lumea vine la stadion datorită acestei propagande mincinoase. Nu vreau să mergem la Euro! Nu merităm! Ne păcălim, ne merităm soarta!”, a „tunat” Viorel Moldovan, la Prima TV.

România joacă în preliminariile Euro 2024 împotriva lui Kosovo, marți, 12 septembrie, de la 21.45 (Antena 1). Următoarea adversară a ”tricolorilor” au egalat în prelungiri pe Elveția (2-2), în timp ce Andorra și Belarus au încheiat meciul la egalitate, 0-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite