Viitorul - CFR Cluj, programat în Duminica Paştelui! "Este o bătaie de joc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viitorul a pierdut în faţa Rapidului în ultima etapă FOTO: MEDIAFAX
Viitorul a pierdut în faţa Rapidului în ultima etapă FOTO: MEDIAFAX

Liga Profesionistă de Fotbal a programat partida dintre Viitorul Constanţa şi CFR Cluj din etapa a 29-a, duminică, 5 mai, de la ora 20.30.

Meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj a fost singurul programat în Duminica Paştelui, iar oficialii constănţeni contestă vehement această decizie. 

Mi se pare o programare incoerentă şi nu înţeleg de ce suntem noi cei sacrificaţi. Nu ni se oferă nici măcar ce a dat Dumnezeu, linişte de Ziua Învierii. Mai rău este că şi cei implicaţi în organizare, jandarmi, pompieri, oamenii de la firma de pază şi personalul din club nu vor beneficia de o zi liberă.

Am cerut şi un punct de vedere din partea Jandarmeriei, să vedem dacă au efectivele necesare, pentru că vor avea un program prelungit şi în noapte de Înviere. Vom face demersuri pentru ca meciul să fie devansat. Şi dacă jucăm sîmbătă seara este mai bine, pentru că mergem direct la biserică. Nu-i deloc plăcut să nu petrece cu familia o sărbătoare sfîntă la români. Am văzut programarea în această dimineaţă şi am încercat să vedem de ce s-a întîmplat asta. Televiziunea dă vina pe LPF, LPF dă vina pe televiziune şi tot aşa. Este puţină bătaie de joc la adresa noastră, a celor de la CFR Cluj, dar şi a spectatorilor, pentru că nimeni nu renunţă la o zi în familie pentru a veni la un meci, indiferent de spectacolul din teren”, a afirmat preşedintele Viitorului, Paul Peniu, pentru Gazeta Sporturilor.

"Pentru cei cu gra mare, este mereu o rezolvare", a mai spus Peniu, referindu-se la faptul că meciul care ar fi trebuit să se joace în acea zi este Steaua - Pandurii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite