VIDEO Ştefan Radu a marcat al doilea gol la Lazio în cinci ani. "Sperietoare" pentru Raţ la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Radu, fundaş Lazio Roma FOTO: SSLAZIO.IT
Ştefan Radu, fundaş Lazio Roma FOTO: SSLAZIO.IT

Fotbalistul român de la Lazio Roma are un început de an excelent, jucând în toate meciurile echipei sale. Aseară, a deschis scorul în confruntarea cu cei de la Catania.

În primul sfert de finală al Cupei Italiei Lazio a dispus cu 3-0 de Catania, iar primul gol al meciului a fost marcat de Ştefan Radu (minutul 30). Acesta a înscris cu o lovitură de cap în urma unui corner, fiind la a doua reuşită în tricoul lazialilor de când a venit la Roma, în urmă cu cinci ani. Următoarele două reuşite i-au aparţinut lui Hernanes (minutele 61 şi 90). 

Ştefan Radu a avut un început de an perfect: a devenit al treilea căpitan al echipei romane, fiind foarte apreciat pentru evoluţiile lui, şi s-a căsătorit. 

"Fane" ar putea fi o soluţie şi pentru postul de fundaş stânga la echipa naţională, acolo unde Răzvan Raş nu a avut concurenţă în ultimii ani, dar poate juca şi fundaş central.

Un alt meci din sferturile de finală ale Cupei Italiei se dispută astăzi şi programează derbyul dintre Juventus şi Milan (ora 21.45, DigiSport). În celelate partide se vor întâlni săptămâna viitoare Inter Milano - Bologna şi Fiorentina - Roma. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite