VIDEO Scene şocante în Liga 1: antrenorul Nicolae Manea l-a luat la pumni pe ofiţerul de presă al Gloriei Bistriţa şi a sărit să bătă un ziarist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşecul drastic suferit de Gloria Bistriţa pe teren propriu în faţa lui CFR Cluj, scor 0-5, l-a făcut pe Nicolae Manea, antrenorul gazdelor, să-şi piardă cumpătul si să-i aplice o corecţie ofiţerului de presă al propriei echipe.

Supărat din cauză că Gloria a pierdut lamentabil cu CFR Cluj, fiind aproape sigur retrogradată în Liga a 2-a, Nicolae Manea nu a mai putut rezista ruşinea eşecurilor pe bandă rulantă înregistrate de echipa sa şi s-a înfuriat pe ofiţerul de presă al clubului, Ionuţ Calotă. Cel din urmă l-a rugat pe tehnician să acorde un interviu televiziunii care a transmis partida cu CFR Cluj, dar Manea s-a enervat teribil şi l-a luat la şuturi pe Ionuţ Calotă, spre stupefacţia asistenţei de pe stadionul Municipal din Bistriţa.

La conferinţa de presă, Manea şi-a cerut scuze pentru comportamentul agresiv avut faţă de angajatul clubului. „Îmi pare rău, a fost o reacţie la nervi”. Dar, în loc să se calmeze, tehnicianul a ameninţat ca la uşa cortului un ziarist, Jean Pădureanu oprindu-l cu greu pe antrenorul Bistriţei să nu-l bată pe jurnalist, informează ProSport.

"Ar fi bine să pleci să nu te iau la pumni şi pe tine. Ia-o uşor şi pleacă, uşcheşte-te şi du-te. Du-te că ne-am plictisit de tine. Du-te, du-te cu Dumnezeu. Pleacă. Pleacă. Uşcheală! Cară-te!", a zbierat Manea la ziarist.

VIDEO cu reacţia uluitoare a lui Nicolae Manea.

Nicolae Manea nu este la primul gest de acest fel. În timpul partidei de campionat dintre Gloria şi Pandurii Târgu Jiu, tehnicianul a aruncat cu targa înspre Marius Bocăneală, arbitrul acelei întâlniri, acuzând că arbitrajul ar fi fost părtinitor în defavoarea echipei sale.  

Bistriţa a pierdut cu scorul de 0-5 disputa cu CFR Cluj, pe teren propriu, în etapa a 27-a din Liga I.

Scene video care îl au protagonist pe vulcanicul Nicolae Manea: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite